Askerin imdadına köylü yetişti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
Askerin imdadına köylü yetişti
Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Derecik beldesine bağlı Umurlu köyünde, sınıra nöbet tutmaya giderken iki metreyi bulan karda mahsur kalan bir tim askerin ve köy korucularının imdadına yöre halkı yetişti.

Dün akşam sınırdaki nöbet yerine giderken iki metreyi bulan karda mahsur kalan askerler ve köy korucuları, telsizle köye haber verdi. Köy halkı kimi eline kürek kimi battaniye alıp yardıma koştu. Köy halkı, köyden yaklaşık 4 kilometre uzaktaki Gediktepe'de asker ve koruculara ulaştı. Köy halkı, perişan halde buldukları askerleri ve korucuları alarak köye döndü.

HAMİLE KADINLARA SKORSKY DESTEĞİ

Hakkari'nin Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinin yolları kardan dolayı kapanan köylerindeki hastaların yardımına mehmetçik yetişti.

Hakkari'nin Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinin yolları kardan dolayı kapanan köylerindeki hastaların yardımına mehmetçik yetişti. Doğum sancıları tutan 2 kadın ile aniden rahatsızlanan 2 yaşındaki bir bebek Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı ile Yüksekova İlçesi'nden havalanan iki askeri helikopter ile hastaneye ulaştırıldı

Samet.25

kimilerinin içinde hala insanlık varda bu pkk laneti oldugu için adamlarda korkuyo askerimize yardım etmeye

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
kimilerinin içinde hala insanlık varda bu pkk laneti oldugu için adamlarda korkuyo askerimize yardım etmeye

evet kardeşim bu kesinlikle öyle devam ediyor,Allah yardım etsin iyi insanlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...