Askerin Facebook'ta intihar notu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Askerin Facebook'ta intihar notu

İntihar etmeden 18 saat önce bu notu yazdı.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, İmralı İrtibat iskelesinden denize atladığı iddia edilen askerin, 18 saat önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan herkese veda ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, gece saat 03.00 sıralarında iskelede balık tutan vatandaşlar, İmralı ile irtibatın kurulduğu İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı iskelede görev yapan bir askerin denize düştüğünü gördü. Vatandaşların ihbarı üzerine bir askerin denize düştüğü tespit edildi. Gece yoğun yağmur ve olumsuz hava şartları sebebiyle arama yapılamazken, sabah saatlerinde bölgeye sivil savunma ekipleri sevk edildi. Balık adamlar, su altındaki askeri ararken, sahil güvenliğe ait botlar ise su üstünden arama çalışmalarına destek verdi. Çevredeki vatandaşların sahil kenarından merakla takip ettiği çalışmalar sonucu askerin cesedine ulaşıldı. Askerin, 20 yaşındaki Tuncay Günay olduğu tespit edildi.

"HAKKINIZI HELAL EDİN"

Günay'ın, ölümünden 18 saat evvel, adresine, "Beni seven sevmeyen kim varsa hepiniz hakkınızı helal edin. Neden diye sormayın. Yarın haberlerden öğrenirsiniz. Bana yaşamak haram. Artık Dayanamıyorum. Her şey bitti" yazdığı ortaya çıktı. Gencin, bir gün önce ise, "Ey sevgili! Hatırlar mısınız? Bir gün sen okuldan çıkmıştın. Hem de nisan yağmurları yağmaktaydı. Ve biz ayrıldık. Ben gururumu ezip mesaj atacaktım, ama telefonum yoktu. Hani o gün verdiğimiz sözler vardı ya bir birimize..." diye yazdığı öğrenildi.

Askeri yetkililerin askerin etmiş olabileceği ihtimali üzerinde de durduğu öğrenildi. Mudanya İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı irtibat iskelesi, İmralı'da tutuklu bulunan mahkumlar ve görev yapan personelin ihtiyaçları için kullanılıyor. Adaya gidecek malzemeler ve yetkililer için bu iskele kullanılıyor.

KAYNAK:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yahu şu kız milletine şimdi çok kızıyorum ...
Asker de arkadaşınız , sevgiliniz varsa biraz alttan alın Allah aşkına ..!

Şimdi o kızın vicdanı rahat mıdır acaba ? Yazık gerçekten..!

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Yazık..üzüldüm.. :(

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Allah ailesine sabır versin.

furkan5800

furkan5800

Üye
allah bu kızları ne yapsın ben bilemiyorum

spy ghost

spy ghost

Üye
aynen öyle askerde tanıdığın varsa kalbini kırsa bile sabret alttan al gelince söylersin ne yani asker adama bu yapılırmı

Astrosman

Astrosman

Üye
Ailesine Allah sabır versin.

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...