Tavsiye Askere Gidecekler İçin Telefon Tavsiyeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Askere Gidecekler İçin Telefon Tavsiyeleri
Son günlerde gündemi yoğun bir şekilde meşgul eden yeni askerlik sisteminin ardından bedelli, kısa dönem veya uzun dönem gibi farklı şekillerde askere gidecek kişiler şimdiden askerde kullanılabilecek telefonların neler olduğunu araştırmaya başladı. Bilmeyenler için geçtiğimiz yıllarda çıkan yeni yasa sayesinde askerde kamerasız ve akıllı telefon özelliğine sahip olmayan telefon modellerine askerde izin veriliyor.

Turkcell tarafından Askercell adı altında piyasaya sürülen bu tarife kapsamında askere gidecek olanlar telefonları ile sadece 5 tane yurt içi cep telefonu numarası ve 2 tane sabit veya yurt dışı numarası kayıt ederek konuşup mesajlaşabiliyor. Askercell hatları ile hafta içi 08:00 – 18:00 saatleri arasında konuşma yapılamıyor ve bu hatlarda mobil veri özelliği bulunmuyor. Sizlere bu yazımda askere gidecekler için telefon önerileri yapacağım. Aşağıda yer alan telefon modellerinden herhangi birini alarak rahat bir şekilde askerde kullanabilirsiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Asker telefonları diyebileceğimiz bu listeye ilk olarak Samsung E1190 modeli ile başlamak istiyorum. İçerisinde hesap makinesi, not defteri gibi temel özellikler bulunan bu telefon kapaklı yapısı ile çok küçük bir boyuta sahiptir. Ayrıca akıllı telefon özelliği olmadığı için fiyatı da oldukça uygundur.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Diğer taraftan listeye aldığım cihazlardan biri olan Nokia 100 herkesin alıştığı eski tuşlu Nokia deneyimini en iyi şekilde sunan en uygun fiyatlı cihazlardan bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Bu cihazda da yine hesap makinesi, kronometre ve daha birçok farklı temel uygulama bulunuyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Nokia 105 ise üstte yer alan Nokia 100 modelinden biraz daha iyi diyebileceğim bir modeldir. Kamerasız telefonlar arasında yer alan Nokia 105'de yine askerde kullanabileceğiniz en iyi telefonlardan bir tanesi olacaktır.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Nokia C1-02 modeli de renkli ekrana sahip akıllı telefon özelliği olmayan bir model olarak karşımıza çıkıyor. Askerde kullanılabilecek telefonlar arasına aldığım bu modelde diğerleri gibi temel birçok uygulamayı çalıştırabiliyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Diğer modellere kıyasla daha küçük ekranı olan fakat uygun fiyata sahip BB Mobile E111 modeli de yine askere gideceklerin en çok tercih ettiği telefon modelleri arasında yer alıyor.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


Bülent872

Bülent872

Üye
Onlar yine akıllı telefon götürmeye devam edecekler paşam.
 
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
4 sene önce askerlik yapmış biri olarak elinde S3 mini nin altında telefonu olan kimse görmedim ben.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Her an lazım olabilecek telefonlar . Depremden sonra sağlam kalabilecek telefonlar :)
 
  • Beğen
Tepkiler: gonyalı, DeV/AsA ve Buğra
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ben Geçen Sene Askeliğimi Bitirdim Galaxy S4 İşimi Fazlasıyla Gördü Götüreceklere Telefon X-raydan Nasıl Geçirilebilir Ve Nasıl Taktikler Var Gibi 'dan Arama Yapabilirler
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt