DiaBLoS
Admin
-
Konu Sahibi
-
onun yaptığı nasihat değil bence öneri bu konu da ata abiden yorum bekliyorum o ne diyecek merak ediyorum''Askere gidecek arkadaşlara şunu da söyleyeyim ... '' Size gitmeden önce verilen nasihatlara kesinlikle inanmayın , aldırmayın ... Oraya gittiğiniz de herşeyin bambaşka olduğunu göreceksiniz . Kısacası yaşayarak öğreniyorsunuz herşeyi ... Bunları sakın unutmayın '' ... '' diyorsun güzel hoşda sende biraz nasiht veriyomuşun gibime geldi :S
Askerlik En Büyük Okuldur
----------Eklendi @ 18:20:00 ---------- Yazıldı @ 18:19:22 ----------
Milli Güvenlik Kitabında Görmüştüm 2 Sene Önce Aklımda Kalmış
Benim tavsiyem şu psikopatı oynayın askerde Çok faydasını göreceksiniz.Başta nöbetten kurtulursunuz.2.si kesinlikle üst devrelere kendinizi ezdirmeyin komutanım felan demeyin onlara onlarda senin benim gibi askerler hiç bi bk yiyemezler size karşı askeriye babalarının tapulu malı deil sizidövemezler merak etmeyin başkasının işini asla yapmayın.kısacası ezdirmeyin kendinizi benden bu kadar.Yaptım kurtuldum.Allah yapacaklara sabır versin.
6-7 yıl sonra vatan borcunu ödemeye gidecez. İyi bir nasihat oldu.
ali abiciğime biraz dert yandım biraz, askere gitmeden önce gözümüzü korkutuyorlar diye saolsun bu konuyu açtı askerliğin iyi yanlarından söz etmek için... teşekkür ederim.
biraz olsun gözümdeki korku geçti.
korkunun sebebi askere gidip gelenlerin anlatıkları şeyler. yok en ufak şeyde dayak atıyorlar ana bacı sövüyorlar komutanlar hep eziyet ediyor falan. sogutuyorlar hep.
iyi yanlarını bilmek güzel. teşekkürler abi.
her yerde aynı mıdır bunda şüphelerim var
Bu ay kardeşim askere gidecek...Onda da bir tedirginlik seziyorum...Allah'ın izniyle gider gelir inşallah...
...----------Eklendi @ 21:32:29 ---------- Yazıldı @ 21:32:12 ----------kim tedirgin olmazki.Aileni sevdiklerini özgürlüğünü bırakıp gitmek...
''Askere gidecek arkadaşlara şunu da söyleyeyim ... '' Size gitmeden önce verilen nasihatlara kesinlikle inanmayın , aldırmayın ... Oraya gittiğiniz de herşeyin bambaşka olduğunu göreceksiniz . Kısacası yaşayarak öğreniyorsunuz herşeyi ... Bunları sakın unutmayın '' ... '' diyorsun güzel hoşda sende biraz nasiht veriyomuşun gibime geldi :S
onun yaptığı nasihat değil bence öneri bu konu da ata abiden yorum bekliyorum o ne diyecek merak ediyorum
Sen ne bekliyodun kardeş ? Askere gidipde misket oynıcak değilsinya.Denileni yapıcaksın,disiplinli olucaksın.Amaç zaten disiplin kazandırmakZamanında analar evlatlarını kınalayıp vatana kurban olsun kınalı kuzum diyerek gönderirdi. Şimdl kınalı kuzular gitmiş ana kuzuları gelmiş. Askerlik işte emredileni yap, yapma denileni yapma, sabret disiplinli ol. Bu kadar basit. Ötesi berisi hikaye roman hatta senaryo.
Teşekkürler. Gerçekten böyle söylentiler var. İnsan o psikolojiyle oraya gidince işi dahada zor olur diye tahmin ediyorum
Benim tavsiyem şu psikopatı oynayın askerde Çok faydasını göreceksiniz.Başta nöbetten kurtulursunuz.2.si kesinlikle üst devrelere kendinizi ezdirmeyin komutanım felan demeyin onlara onlarda senin benim gibi askerler hiç bi bk yiyemezler size karşı askeriye babalarının tapulu malı deil sizidövemezler merak etmeyin başkasının işini asla yapmayın.kısacası ezdirmeyin kendinizi benden bu kadar.Yaptım kurtuldum.Allah yapacaklara sabır versin.
''Askere gidecek arkadaşlara şunu da söyleyeyim ... '' Size gitmeden önce verilen nasihatlara kesinlikle inanmayın , aldırmayın ... Oraya gittiğiniz de herşeyin bambaşka olduğunu göreceksiniz . Kısacası yaşayarak öğreniyorsunuz herşeyi ... Bunları sakın unutmayın '' ... '' diyorsun güzel hoşda sende biraz nasiht veriyomuşun gibime geldi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?