.Asker şakası kanlı bitti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Asker şakası kanlı bitti!
Alınan bilgiye göre, olay sabah saat 06.00 sıralarında Mudanya yolu üzerindeki Osmangazi
Jandarma İlçe Komutanlığı'nda meydana geldi.
Askerler, sabah kahvaltısı öncesinde yemekhanede
buluştu. Bu esnada arkadaşı ile şakalaşan Beşir
Cüneyt Yıldız'ın (20) göğsüne mermi isabet etti.
MP5 mermisiyle ağır yaralanan Yıldız, 112 ekibi tarafından kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde
tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken,
askerin kesin ölüm sebebinin otopsinin ardından
belli olacağı, cenazesinin memleketi Samsun'a
gönderileceği öğrenildi.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Silahın, bıçağın makasın vs vs şakası olmaz be kardeşim yaaa, Allah gâni gâni rahmet eylesin :( / Habere de teşekkür edemeyiz ama emeğine sağlık kardeşim :(

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica: kaptan sen gidersen şakalaşma kimseyle silahla bıçakla falan dikkat et kendine :tebessüm:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
:rica: kaptan sen gidersen şakalaşma kimseyle silahla bıçakla falan dikkat et kendine :tebessüm:

Eyvallah ciğerim kardeşim 44 günüm kaldı ama zaten öyle el şakalarından vs zerre hoşlanmam yani + pek bi böyle ortama gireceğimi de zannetmiyorum yalnızlığımla mutluyum yalnızlık iyidir benim için :tebessüm:

Enes

Enes

Üye
Eyvallah ciğerim kardeşim 44 günüm kaldı ama zaten öyle el şakalarından vs zerre hoşlanmam yani + pek bi böyle ortama gireceğimi de zannetmiyorum yalnızlığımla mutluyum yalnızlık iyidir benim için :tebessüm:
askerlik başka :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt