<div class='quotetop'>(..::Riddick::.. @ Mar 11 2006, 10:27 AM) [post=295008]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Askerligin ne demek oldugunu dün daha iyi anladım...
Gece saat 01.00 suları tüm kolorduyu kaldırdılar sırnakta askerleri pusuya düsürmüsler kan lazım (haliyle 0 (-) daha cok lazım) pijamalarlarla dolustuk arabalara doğru askeri hastaneye arka arkaya belki 10 helikopter indi şehitler.. yaralılar.. Kendi kendime kızdım sen yatarak askerlık yapıyosun, şarjörsüz nöbet tutuyorsun adamlar dagda çatır çatır ölüyor.. kan vermek için çok uğraştım ama kolordu yığılınca haliyle gerek kalmadı... Anlatmak istedigim gercek askerler onlar.. gerçek askerlik o.. tabi yukardaki resimde işin şakası ...
Selamlar...
[/b][/quote]KArdeşim Haklısın Walla Helal olsun ßende ßi olay Anlatayım ßenim Askerlik Yaptığım Yerde Çoçuğun ßiri G3'le Kendini Vurdu ( Allah Rahmet Eylesin )İzmir Gibi Yerde. Öldü Tabi Subaylar Falan ßize Neden Arkadaşınız İntihar Etti ßöyle Şeyler Yapmayın Falan O Arada ßaşka ßaşçavuş O Şerefsiz..O..Çoçuğuna 1 Grm ßile üzülmedim ßen Doğuda Çatışmada Kolarımda Ölen AskerLer Wardı Onlar İçin Ağladım Dedi Siz Doğuda Askerlik Yapanların Neler Çektiğini ßiliyormusun 17 Ay ßoyunca Çarşıya Çıkmayan Asker ßiel War Dedi