Asker Nedir Bilmeyen Varsa Baksın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crows

crows

Üye
    Konu Sahibi
Asker Nedir Bilmeyen Varsa Baksın

isok

Üye
vayy bulgurla beslenen askerim benim

..::Riddick::..

Üye
Askerligin ne demek oldugunu dün daha iyi anladım...
Gece saat 01.00 suları tüm kolorduyu kaldırdılar sırnakta askerleri pusuya düsürmüsler kan lazım (haliyle 0 (-) daha cok lazım) pijamalarlarla dolustuk arabalara doğru askeri hastaneye arka arkaya belki 10 helikopter indi şehitler.. yaralılar.. Kendi kendime kızdım sen yatarak askerlık yapıyosun, şarjörsüz nöbet tutuyorsun adamlar dagda çatır çatır ölüyor.. kan vermek için çok uğraştım ama kolordu yığılınca haliyle gerek kalmadı... Anlatmak istedigim gercek askerler onlar.. gerçek askerlik o.. tabi yukardaki resimde işin şakası ...

Selamlar...

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(..&#58;&#58;Riddick&#58;&#58;.. &#064; Mar 11 2006, 10&#58;27 AM) [post=295008]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Askerligin ne demek oldugunu dün daha iyi anladım...
Gece saat 01.00 suları tüm kolorduyu kaldırdılar sırnakta askerleri pusuya düsürmüsler kan lazım (haliyle 0 (-) daha cok lazım) pijamalarlarla dolustuk arabalara doğru askeri hastaneye arka arkaya belki 10 helikopter indi şehitler.. yaralılar.. Kendi kendime kızdım sen yatarak askerlık yapıyosun, şarjörsüz nöbet tutuyorsun adamlar dagda çatır çatır ölüyor.. kan vermek için çok uğraştım ama kolordu yığılınca haliyle gerek kalmadı... Anlatmak istedigim gercek askerler onlar.. gerçek askerlik o.. tabi yukardaki resimde işin şakası ...

Selamlar...
[/b][/quote]KArdeşim Haklısın Walla Helal olsun ßende ßi olay Anlatayım ßenim Askerlik Yaptığım Yerde Çoçuğun ßiri G3&#39;le Kendini Vurdu ( Allah Rahmet Eylesin )İzmir Gibi Yerde. Öldü Tabi Subaylar Falan ßize Neden Arkadaşınız İntihar Etti ßöyle Şeyler Yapmayın Falan O Arada ßaşka ßaşçavuş O Şerefsiz..O..Çoçuğuna 1 Grm ßile üzülmedim ßen Doğuda Çatışmada Kolarımda Ölen AskerLer Wardı Onlar İçin Ağladım Dedi Siz Doğuda Askerlik Yapanların Neler Çektiğini ßiliyormusun 17 Ay ßoyunca Çarşıya Çıkmayan Asker ßiel War Dedi

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
izinde önemli birkaç yere giden....

barabelli

barabelli

Üye
işte gerceklerın bır yuzu ve parcası

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Zor ya Allah yardımcıları olsun ne diyim,bir kaç sene sonra bizde asker yolcusu olucagız

canturk

canturk

Üye
tabı sahsı ıhtıyacları unutmayn suslenen brılrını tavlamya cıkan

D3N1Z

D3N1Z

Üye
aslında asker robot ve insan karısımı bişeydir

darkwolf

darkwolf

Üye
ALLAH
Yüce Türk Bayrağımızı göklerde dalgalandıran tüm askerlerımızı korusun, her zaman onları koruyup kollasın

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Fazla söze ne hacet...

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
bizde asker olcaz belkide şehit kim bilir bu vatan için kanım feda olsun....

Üye
<div class='quotetop'>(crazy_amigo06 &#064; Mar 11 2006, 10&#58;27 PM) [post=295543]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
vatanını koruyan bayragını koruyan

<div class='quotetop'>(..&#58;&#58;Riddick&#58;&#58;.. &#064; Mar 12 2006, 03&#58;52 PM) [post=295814]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(crazy_amigo06 &#064; Mar 11 2006, 10&#58;27 PM) [post=295543]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

[/b][/quote]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt