Asker için telefonun degeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Asker için telefonun degeri
herkes htcler iphonları begenmezken biz 4 asker sony ericson w20 ile bayram edyorz 4 kişi hergn haber okuyr faceye gryor ailesiyle konsyr mesajlasyr telfn gunde 5 kere şarj oluyor ortalama 6 saat konusma yapyr 100e yakn mesj atyr 5 saate yakn nette kalyr 4 tane bataryası var gunde icne 4 tane hat gryr ve ayda ortalama 150tl knt harcanıyor 4 aileyi güldürüp 3 tane kizi her gece uykusuz bırakan telfn w20 ama 8 gunum kaldı ve eve gdp n8ime kavusmak istyrm.

Astrosman

Astrosman

Üye
Hayırlı tezkereler

theposies

theposies

Üye
hahırlı teskereler

enkazcı

Üye
Hayırlı teskereler abi güzelmi ve nerde askerlik abi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kuzenim için de öyleydi ama telefonla yakalanmıs c6-01 ile,mahkeme bi hafta uzatmıs askerligi GATA'dan Mamak'a yollamıslar son hafta.Cumartesi beraber gelicez hayırlısıyla darısı basınıza hayırlı tezkereler :good:

Joker.

Joker.

Üye
Askere telefon götürmek serbest mi?

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
O telefonun tuslarini düsünemiyorum hiç yazi kalmamistir üzerinde :gul:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hayırlı tezkereler dilerim. Telefonu amacına göre kullanmak diye buna deinr :oke: Sizde diğer kullanıcılar gibi şarjı onu bunu şikayet etseydiniz hiçkimse faydalanamayacaktı böyle bir nimetten :oke:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Hayırlı Tezkereler
Rabb'im sağ salim sevdiklerine kavuşmanı nasip etsin!

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hayırlı tezkereler

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Allah sevdiklerine ve n8 ne kavuştursun :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ben de askerdeyken N8 alma hayali kuruyordum . Askerliğimin bittiği 2 Ağustos günü de N8 almıştım ...:D

Askerde de N95 8GB kullandım 12 ay boyunca ... :D

Hadi hayırlı teskereler . Bir şey kalmamış ... Tadını çıkar Askerliğin ... :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt