Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aşka Inanıyormusunuz?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
POWER
Üye
bir ara vardı kayboldu sanki şimdi yine buldum (nasıl bir cümle oldu yaw) )
enigma
Üye
aşka inannan arkadaşlar birgün gelirsizde inanmıyorum dersiniz üzücü ama şimdi bu moda oldu.
ya benim gıcık olduğum şey birisiyle tanışıyorsun dakikalarını harcarken mükkemmmelll yaaa tam dengim diyorsun 1 ay sonra herşey olağan oluyo. eskisi gibi ilgi istiyorsun ama göremiyorsun mutsuz oluyorsun bu nedenle oda ilgi göstermiyon olum diyo başlıyo kavgalar. kızlarla oturup konuşmak sorunları paylaşmak çok zor oluyo anlatsanda bakış açısı farklı oluyo. sen şöyle yapıyorsun diyorum hayır ben öle bişey yapmıyor diyor sen artık ilgisizsin diyorum (önceden günde 2 saat kesin arardı şimdi günde bir mesaj yoluyo ) hayır ben kesinlikle ilgisiz değilim sen ilgisizsin diyor. böyle konuşan kız sayısı 1 değil on etti yaaaa. bende çocuk gibiyim ama ben hep ilk zaman gibi olmasını istiyommmm hiçbirkızda bunu yapmıyo.
huriler nasıl acaba
jöly
Üye
ben aşka inanmıyorum aşkı gelip geçici buluyorum sevgi daha kalıcı bana göre
hidayet
Üye
aşka inanıyormusunuz deyince aklıma nez geldi onada böyle bir soru sorulmuştu
- aşka inanıyormusunuz ?
- aşka inanıyorum aşk tabiki var aşk olmazsa ne sen ne ben nede birbaşkası burada olmaz yani iyi düşünün
Salihyet
Üye
Konu Sahibi
akıllıca bi cevap
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Aşka inanmak değilde max 1 sene süren zevkli eğlenceli gönül bağı olan kaçamak diyebilirim..
Bi süre sonra bitiyor..
Nicolas_Anelka
Üye
ben inanıyorum ama canım çok yandı diyebilirim sadece güvenemiyorum partnerime okadar..
Yasminozz
Üye
evet bende aşka inanıyorum ama insan her zaman aşık olduğu insanla beraber olamıyo.....
sen imkansızsın sensizlik imkansız olayı......
pskolojik maynağ
Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk @ Mar 28 2006, 04:46 PM) [post=305965]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Aşka inanmak değilde max 1 sene süren zevkli eğlenceli gönül bağı olan kaçamak diyebilirim..
Bi süre sonra bitiyor..
[/b][/quote]
biz emeklimiyiz yani
irun
Üye
aşk elbette var. hemde kendiside varlığından o kadar emin ki, ona inanıp-inanılmamasını bile önemsemiyor
Salihyet
Üye
Konu Sahibi
ben inanıyorum var ama bazı insanlar çok kalitesiz bazısıda çok çekimser beni krize sokuyolar.
ötanazi
Üye
herkez sevdiğine kavuşur inşallah ne diyelim aşka inanırım şahsenn
iceboy
Üye
Sonuna kadar inaniyorum. Zaten inanmak icin once yasamak gerekir. Ama soyle birde gercek var ki oda askin beraberinde aci ve keder getirdigi...
Askin tanimini sorsalar, kavusamayan iki insanin birbirine duydugu sevgi yogunlugudur derim... Kavusunca ne olur orasini bilemem cunku aski iki tarafli henuz yasayamadim!
_KadirşinaS_
Üye
Ben inanıyorum ve bence bir insanın bu dünyada yaşayabileceği en güzel duygulardan biri.En azından benim için öyle.Ayrıca "ötanazi" nickli arkadaşa da katılıyorum ve temennisi için kendisine teşekkür ediyorum...
Newwave
Üye
Aşk sız bir hayat düşünemiyorum yaşasın aşk insanları.