worldcild
Üye
-
Konu Sahibi
-
Zaplanan aşıklar dönemi bu dönem! Kanaldan kanala geçer gibi aşıktan aşığa geçiliyor.
BRAVOO SÜPER YAZILMIS GERCEKTEN...
BEN BUNA %100 KATILIYORUM VE SİNİR OLUYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ben bile suan yasadıgım askı GERCEK bulmuyorum....sanıyorumki cok az sayıda kalmıstır dunyada sevgiliye duyulan karsılıklı AŞK
ölede yenge...aşk dediğin sewdiğinin herseyıne katlanmak değilmidir..yada herseyıyle kabul etmek..yada hiç sorun yasamamk..yada ask gercekten nedir ya tanım yapabilecek varmı??..elbetteki bnde cok sewıyorum sewdiğimi..Ona sonsuz güvenıyorum...onun ıcın yapmayacagım cılgınlık yok...ama bi yerde bi kopukluk oluo ufak tefek nedenlerle kavga etmeler bu bile gercekliğini yitirio AŞKın işte
haklısın yenge ...mizah bölümündeki yeni konuma bak yesil cam die baslıyorsize uyarladım kızmayın ama
aşk dediğin katlanmak mıdır.sevmediğin birine ve mecbursan katlanırsın.aşk katlanmakta öte görmemektir.görmek ama güzel gelmek.tanımaşk dediğin sewdiğinin herseyıne katlanmak değilmidir..yada herseyıyle kabul etmek..yada hiç sorun yasamamk..yada ask gercekten nedir ya tanım yapabilecek varmı??..elbetteki bnde cok sewıyorum sewdiğimi..Ona sonsuz güvenıyorum...onun ıcın yapmayacagım cılgınlık yok...ama bi yerde bi kopukluk oluo ufak tefek nedenlerle kavga etmeler bu bile gercekliğini yitirio AŞKın işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?