Ask varmı sitesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
Ask varmı sitesi
arkadaşlar ben bunları baya bir hotmail den engellemiştim buradan gelen mesajları ama adamlar şimdi QmK9GxslkXBmkonuk.net
böyle bir mail adreslerinden gönderiyorlar bunları hotmail engel kutusuna nasıl ekleyebilirim onu eklesem bu sefer böyle geliyor
HUBb0nxKkoRXkonuk.net
sinir oldum yokmu bunun bir çaresi sitesine girdim ordan hesap silinmiyor telefonlara ulaşılamıyor ...

önceki mailleri @konuk.net diye geliyor du bunu engellemiştim ama @ işareti olmayınca nasıl engelleyeceğimi bulamadım bi yardım edin ..

15097

15097

Üye
:zong:

meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
yokmu bişey habersiz üyelik yapmışlar bide mail yağmuruna tutuyorlar onlar yüzünden mail adresimi değiştirmek istemiyorum

spy ghost

spy ghost

Üye
onları engellemeyin eğer engelli listesine koyarsanız sistem sizin gerçek bi adres olduğunuzu anlıyor ve başka bir adresten daha çok mail gönderiyor

Corrupt

Corrupt

Üye
onları engellemeyin eğer engelli listesine koyarsanız sistem sizin gerçek bi adres olduğunuzu anlıyor ve başka bir adresten daha çok mail gönderiyor

Benim gelen kutusunu trendyoldan gelen spamlar batırdı :D 8 ylllık msn hesabım spam yağmurunda.
Onları engellemeyin süpürün bence.

_atomcu_

Üye
benedede var gıcık oluyorum

meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
Ne bela birşey anlamdım engellemesem bile durmuyorlar 20 nin üzerinde mail gdi bir günde ..

15097

15097

Üye
Hotmail'de süpür özelliği işe yarıyor.

MrTech

MrTech

Üye
bende atesli kızlar diye atıyolar.acmadan siliyorum :ehe

ecel54

ecel54

Üye
Banada yolluyordu böyle siteler artık bıraktılar. Arada bi yolluyorlar unutmadık diyorlar :D

ismail

ismail

Üye
bende bıktım valla gereksiz kısmındakileri siliyom direkt :D aslında ben tamamını sillyon iklm olmuyo ki :D

otostopçu

otostopçu

Üye
bana 2 milyondolar hesabına yollicam diye attıklarıda oldu :kop:

TheMadness

TheMadness

Üye
Spam yasal suçtur. Dava açın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt