Aşk , onu kıskanmak ve ona karışmak demek ¿!?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
Aşk , onu kıskanmak ve ona karışmak demek ¿!?
Cesaret yoğunLuğu ile birden bire patlayan duyğular topluLuğuna , Zaman mekan aramadan onun ugrunda gidilen yola , Ğözlerinin onu görmesiyle kalbinin atış hızının değişmesine , Her sofradaki iştahsizlığına , Her gece uykusuzluğuna , ''Ğözlerinden akan yaşın İsTanbuL'un bulutlarına Meydan okumasına'' , Her yağmur sonrası yüreğindeki acıya , Dinlediğin şarkıların onu Aklına getirmesine , Her yalNızlığında onu Hatırlamana , Her Gün onu aklından çıkarmadan onsuz geçirdiniz ZamanA , Hayata ve hayallerimizin bizi uzaklara götürdügü her yokluğa...AŞK denir.. Ve Aşk, onu kıskanmak ve ona karışmak Demektir... ... ... ... ...

[video=youtube;jEyPBHRRkR0]http://www.youtube.com/watch?v=jEyPBHRRkR0[/video]

Not: Şarkı için Tuba abLama teşekkür ederim...

Tepkiler: Tuba.Erva

pelın_

aşk sonu olmayan

Tepkiler: Elektr0
facemdekı şarkı
bitanesın sen .)

aşıksan kıskanırsın ve bazı durumlarda kızarsın.Eğer onu hic kıskanmayıp karısmıyorsam demekki sadece gönül eğlendiriyorum onla.

asiri kiskanp sahipleniyorumcben canavar mod bir bakima.bencede seven kskanr sahplenr

TheCower

Üye
Aynen benim sevgilim bundan şikayet ediyor çok sıkıyorsun diyor. Ne yapmalıyım pm den önerilerinizi bekliyorum.

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
Sabır etmek lazım.. zaman'a bırakmak (onun istediklerine tamam demelisin ama hoşgörü ve sevgi ile )

onun adı mutluluk

0live456

Üye
Bazı hatunlar kıskanılmaktan hoşlanır bazıları ise kısa sürede sıkılır bu durumdan.Değişken birşeydir.

dogru.
benim hosuma gider mesela
hoslanmayanlari hc anlamiyorum./

0live456

Üye
O bu değil de sevdiğin seni her halinle kabul edecek arkadaş sen de onu her haliyle kabul edecen yıllarca huzurlu mutlu birlikte olacan ötesi yok.

haklısın

her halimle sev beni dıye bı sarkı vardı tüm kusurlarımla

'Lorelai

Üye
Ben istemem Çünkü kıskanılmasına izin verildiği an devamı gelir . Hiç haddi olmayan konulara karışmaya başlar.

ben kıskanırım valla hemde öyle böyle deil
deli ederim adamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...