Cynical
Üye
affeımben bı kıza bı demet buket verecegıme bir gül vermeyı tercıh ederım ve emınım o kız bır tek gülle daha mutlu.. ben sevgılımı en klas arabalrda bogaz turları yaptıracama tutar bır kır alanında cıcek toplarım ve emınım ısın güselliği burda
Şimdikilerin bizi seveceğine inanmıyorum .O mat renkli mürekkep kokulu kâğıtlardan daha çok hoşlanıyorlar
onlardan hoşlanmayan kızlarda çıkar karşına merak etmeŞimdikilerin bizi seveceğine inanmıyorum .O mat renkli mürekkep kokulu kâğıtlardan daha çok hoşlanıyorlar
İnşallah,Bakacaz daha erkenonlardan hoşlanmayan kızlarda çıkar karşına merak etme
Param da var çok şükür, aşkım da. İkisi arasında seçim yapmak mantıksız. Bunu seçim genelde kadınlara düşer. Erkeğin parası yoksa aşk ta bitmiştir. Ama benim aşkım başkadır. Parayla pulla işi olmaz.
Allah tamamına erdırsın adem kardeş... bir yandan kadınlar bunu ser dıorsun bır yandan da benım askım baska dıorsun! bu bir çelişki mi yoksa : yenge '' Adem sen ne dedıgının farkında mısın?'' sorusuyla karsılasmamak ıcın bır manevra taktıgı mı?
Hayır şunu söylemek istedim. Eğer aşk-para ilişkisi arasında seçim yapılacaksa bunu genelde kadın yapar. Yani erkek kadını paran yok diye bırakmaz genelde. Kadın ise paran yoksa sende yoksun mantığıyla yürüyebilir. Tabi yine söylüyorum "seçim mutlaka yapılması gerekiyorsa bu olur". Benim aşkıma gelince bu sınıfa sokmamam normal. Çünkü onu kendim kadar tanıyorum.
İkisine de kapılıp gitmemek lazım, çok tehlikeliler!..
Hele aşırılaştıklarında insan mantığını tamamen yitiriyor.
Yeter miktarda aşk, yeter miktarda para...
Gerisi;
Sevgi-saygı...
Preatör deyince kızıyor benden söylemesi
Doğrusu Praetor
Yine yanlış yazdın da düzelttin hadi hadiii
Mailime praetör yazdığın geldi
Ata de direk neymiş preator terminatör gibiyav adem kaçışımız yok mu bizim çaktırmaaa
Ata de direk neymiş preator terminatör gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?