eee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?hani aşk çok mutlu ediyodu.her anın onla çok mutlu geçiyodu vıcık vıcık?eee mutlu olamıyosan neden o şahısı başına bela ediyosun ve neden seni mutlu etmeyen şeyi yaşıyosun????Her şeyin kötü bir yanı vardır elbet aşkta da ayrılık acı vs olacak.Ne yani acı çekiyorsun diye aşk yok mu oluyor ?Pff saçma..
----------Eklendi @ 12:19:29 ---------- Yazıldı @ 12:19:05 ----------
Aşk aynı zamanda acıdır. Eğer sadece mutluluk olsaydı aşk yoktur doğru.
tamam ya pes nedıyım

Sadece aşk mı acı veriyor ? Sadece aşkta mı üzülüyorsun sen? Yaşamaktan da sıkılabilirsin hayatında kötü şeyler olabilir yaşama o zaman..
eee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?hani aşk çok mutlu ediyodu.her anın onla çok mutlu geçiyodu vıcık vıcık?eee mutlu olamıyosan neden o şahısı başına bela ediyosun ve neden seni mutlu etmeyen şeyi yaşıyosun????
SADİSTMİSİNİZ siiiz?
bu benim seçimim değil zaten.geldik dünyaya inançlarım doğrultusunda bu bedene iyi bakmalıyım.benim değil sonuçta diilmi?[sıze=2][ı]
[/ı][/sıze]
[sıze=1]----------eklendi @ 12:27:05 ---------- yazıldı @ 12:26:04 ----------[/sıze]
[sıze=2][ı]
sadece aşk mı acı veriyor ? Sadece aşkta mı üzülüyorsun sen? Yaşamaktan da sıkılabilirsin hayatında kötü şeyler olabilir yaşama o zaman..[/ı][/sıze]
Bak aşk sadece mutlu olmak değildir. Eğer herkes mutlu olsaydı eminim herkes aşka inanırdı.Aşk Mert'in konusunun dediği gibi bazen mutluluk bazen acı vs.dir.Her şeyi kapsıyor yani .
bu benim seçimim değil zaten.geldik dünyaya inançlarım doğrultusunda bu bedene iyi bakmalıyım.benim değil sonuçta diilmi?

Çirkinleşmeyelim![]()