fireman87
Üye
Abicim ben zaten dediklerini inkar etmiyorum ki. Aşkın içinde insafsızlık , fesatlık ve cahillik de vardır zaten.Her şeyle birlikte aşktır.Sadece sevimlilikle değil ,kötü şeylerle birlikte.
sen nasıl yaşıyormuşsun merak ettim
Ben senin dediklerine zıt bir şey demiyorum zaten anlamak istemiyorsun sanırım.Aşk vardır tüm kötülüklerle birlikte vardır diyorum.
Yanlı düşünüyosun, tamam ben daha bu konu üstünde durmuyorum çünkü sana ne desem boş gelicek eminim buna..
Bak bi tane kız facebookta asık olduğu cocuğun yanına gitmiş ve su an kızdan haber yok, birkac gün sonra tecavüz diye manşet olucak emin ol..
simdi bunu niye söyledin diceksin, karşındaki cocuğun düşündüğü tek şey bu. Ergenliklerini ancak böyle tatmin edebilirler.
Bizde o yollardan geçtik tecrübeleri konuşturuyorum
----------Eklendi @ 13:23:27 ---------- Yazıldı @ 13:22:41 ----------
Yahu boşver benim nasıl yaşadığımı, onu tartışmıyoruz su anda. Ama istersen özelden uzun uzun anlatabilirim sorun olmaz
Oldu , görüşürüzBaşlık Aşk Her Yerde Aynı mıdır ? baktım biton sayfa var açıkcası hiç okumadım başlığa yorum yazacam
Hayır : Kuzey Kutbunda Soğuk Olduğunu Söylüyorlar ...
Başlık Aşk Her Yerde Aynı mıdır ? baktım biton sayfa var açıkcası hiç okumadım başlığa yorum yazacam
Hayır : Kuzey Kutbunda Soğuk Olduğunu Söylüyorlar ...
köymü köy kızlarımı avuç içi kadar. Hani asiye türküsü varya "adam cebinde taşır oy senin gibi gelini...."Köyde sevgilinin olması başka bi duygu tabi.avuç içi kadar
peki öle olsun baklım
Köyde sevgilinin olması başka bi duygu tabi.avuç içi kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?