jeosalih
Üye
Aşk yoktur diyene söylenecek fazla birşey yok aslında. Ya varsa da senin karşına aşık olabiliceğin biri çıkmadıysa? Bu duyguyu yaşamamış olmak olmadığı anlamına gelmezki dimi?Aşk diye bir şey yoktur zaten. Sadece geçici bir hevestir o kadar.
Öyle bir şey olmasa bunu kimse bilmezdi.Biliyoruz ki var dimiAşk diye bir şey yoktur zaten. Sadece geçici bir hevestir o kadar.
geldim merak etmeeeee.eveet şimdi konuyu bi okuyim sindiriyim yazıcam yorumumuBu soruyu esraya sormalısın
Sonrada yaptığına pişman olduhe Esra geldi. Aşk olmasa bu kızın derdi ne ki foruma boy boy komşu oğlunun fotoğraflarını koysun? hade cevap ver revengeful
ya ben ona aşık oldum demedimki.dediysemde hatırlamıyorum :d[sıze=2]
sonrada yaptığına pişman oldukendi dedi hatta demek ki geçici birşeymiş [/sıze]
heh şimdi konuyu okudum şööle bi sindirdim ve diyorumkiii.
HADİ ORDAN BEEEEE
olmayan bişey nasıl farklı şekillere bürünürrr!!!!!!
Siz adamdan hoşlanın.gezin tozun hevesinizi alın sonrada başkasından hoşlanın sonrada adına aşk diyin! aşk demeyin bence buna.sadece bi sürelik yanılgı.Geçici olgu...haksızmıyım pelincim.(dün konuştuklarımızı hatırlaaaaa)
bugün Esra'ya bulaşmayalım benceheh şimdi konuyu okudum şööle bi sindirdim ve diyorumkiii.
HADİ ORDAN BEEEEE
olmayan bişey nasıl farklı şekillere bürünürrr!!!!!!
Siz adamdan hoşlanın.gezin tozun hevesinizi alın sonrada başkasından hoşlanın sonrada adına aşk diyin! aşk demeyin bence buna.sadece bi sürelik yanılgı.Geçici olgu...haksızmıyım pelincim.(dün konuştuklarımızı hatırlaaaaa)
----------Eklendi @ 11:59:03 ---------- Yazıldı @ 11:57:23 ----------
ya ben ona aşık oldum demedimki.dediysemde hatırlamıyorum :d
şaka bi tarafa arkadaşlar cidden aşk yoook.hepiniz bi gün dediğime geleceksiniz...sadece beğeniyosunuz o kadar!!!
YA TATLIM AŞK DİİLDİ ONLAR.aRZUYDU
sana aşk konusunda bıturlu laf soleyemıyorum künkü aşık olmadın tatlım yada oldunama sonu husranla bıttı
ozamn dun konustugumuz konlara gelırsek aşk heryerde başka ıyı dusun gorecv yaptıgınyerı tatlımm
Babamın şu lafını tasfir etmek isterim sizlere, '' Sadece bi anlık zevkimsin '' ..
işteeeee.tecrübe konuştu.adamın senelere dayanan tecrübesi var.biliyoda sölüyooooBabamın şu lafını tasfir etmek isterim sizlere, '' Sadece bi anlık zevkimsin '' ..
Ya olmayan bir şeyi nasıl biliyorsunuz ? Örneğin x diye bir şey yok , var ki onun olmadığını söylüyorsunuz.
olmam ben bilirsin beni
ben boşuna pislık demıyorum sana
esrayla sana öle bı dua edıcemkı
ınş bıgun delı dıvane bırıne aşık olursunuz ve ozamn anlarsınız bunun nasıl oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?