aşk acısının süresi ne kadar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
aşk acısının süresi ne kadar?
bı suresı varmı acaba:?

0live456

Üye
Ne kadar sevdiğine ve bağlandığına göre değişir.

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
değişiyo bence :)

pelın_

Konu Sahibi
:islik bencede konuyu yanlış actım ya nese

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Neden öyle söyledin pelin?

jigsaw_54

Üye
bi sitede okudum geçenlerde yurtdışında bi ülkede 19kişi üzerinde araştırma yapmışlar herhangi bi sebeple kırılan kalp 14-17 gün içinde düzeliyormuş ama kalbin düzelmesi yetmiyor tabiki @marakeş'in dediği gibi ne kadar sevdiğine ve bağlandığına göre değişir....kimi 1-2 hafta kimi 6 ay kimi 2 yıl kimi 4 yıl bunları hep gördüm canlı şahit oldum

• Beğen
Tepkiler: 0live456

pelın_

Konu Sahibi
en çok nekadar aşk acısı cekdınız dıye sorsaydım daha mantıklı olurdu sanırsam:D

0live456

Üye
en çok nekadar aşk acısı cekdınız dıye sorsaydım daha mantıklı olurdu sanırsam:D

ona da cevap vereyim madem :ehe
Eski sefgililerim hep benden ayrıldıkları için ve kavgalı tartışmalı bitirmedikleri için acı çekmedim fazla.Herkes yoluna baktı şimdi herkes mutlu.Hayatımdan sildim gitti şuan mutluyum no dert no tasa takılmamak gerek fazla ayrılcak mıymış amaaann doğruyu bulduktan sonra eskilerin bir önemi yok :naughty:

jigsaw_54

Üye
şahsen 2 yıla yakın ama onu atlattım şuan 1 aydır aşk acısı çekiyorum :S en kısa sürede geçer umarım aslında benim sorunum yanlız kalmak 1buçuk yıldır sadece onunla ilgileniyordum şimdi gitti kimsem kalmadı tek başımayım böyle birileriyle sürekli konuşsam ilgilenecek bişeylerim olsa daha kolay atlatırım ama gerçekten kimsem yok hiç kimsem...

Utku

Utku

Üye
3 gün:kop:

-efşan

-efşan

Üye
ölene kadar:ağlarım::ağlarım:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
aşkmı
aşk diye bişey varmı?

-efşan

-efşan

Üye
:ağlarım:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Bunun Süresini hesaplayan Kişi Aşık olmamıştır sevmiştir Yada hoşlanmıştır ayrıca Aşk acısı Nasıl olur Açıklayın

• Beğen
Tepkiler: -efşan

0live456

Üye
Bunun Süresini hesaplayan Kişi Aşık olmamıştır sevmiştir Yada hoşlanmıştır ayrıca Aşk acısı Nasıl olur Açıklayın

Aşkın tarifi yoktur hissedersin yaşarsın kelimelerle ne kendisi ne de acısı anlatılabilir :oke:

• Beğen
Tepkiler: jigsaw_54

pelın_

Konu Sahibi
sonu yok hele ilk aşk sa:ağlarım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt