AşK dünyada yaşayacağın en güzel duygudur anlatılmaz yaşanır derler doğru derler ama uzun sürüp sürmemesi sana bağlıdır ömrünü biçemezsin. Gözün ondan başkasını görmez, kafanı her yastığa koyuşunda onun aklına gelmesi, onsuz yaşayamayacağın hissine kapılmandır... Ki eğer karşılıklı olursa senden mutlusu yoktur heralde ki karşılık bulamazsan çok ciddi depresyona girme olasılığın yüksektir be üstat 
Aşkın tarifi nasıl anlatılır kiAşK dünyada yaşayacağın en güzel duygudur anlatılmaz yaşanır derler doğru derler ama uzun sürüp sürmemesi sana bağlıdır ömrünü biçemezsin. Gözün ondan başkasını görmez, kafanı her yastığa koyuşunda onun aklına gelmesi, onsuz yaşayamayacağın hissine kapılmandır... Ki eğer karşılıklı olursa senden mutlusu yoktur heralde ki karşılık bulamazsan çok ciddi depresyona girme olasılığın yüksektir be üstat
![]()
+1tarif edeyim önce romantik sonra erotik en son dramatik 3 seviye hacı kuduz aşısı gibi nasıl girip çıktığını anlamıyorsun e sonrada benim gibi saçmalıyorsun

Kızın yine aşık anne
safesaesdg

seversen elin olur ......sen senin olur
sizinki aşk değil hoşlanti

BudurAşkın tarifi nasıl anlatılır kiAşK dünyada yaşayacağın en güzel duygudur anlatılmaz yaşanır derler doğru derler ama uzun sürüp sürmemesi sana bağlıdır ömrünü biçemezsin. Gözün ondan başkasını görmez, kafanı her yastığa koyuşunda onun aklına gelmesi, onsuz yaşayamayacağın hissine kapılmandır... Ki eğer karşılıklı olursa senden mutlusu yoktur heralde ki karşılık bulamazsan çok ciddi depresyona girme olasılığın yüksektir be üstat
![]()

8 yaşımda bi kıza aşık oldum. Aradan 20 yıl geçti, şimdi o kızla evliyim. Aşk güzeldir vesselam.![]()

8 yaşımda bi kıza aşık oldum. Aradan 20 yıl geçti, şimdi o kızla evliyim. Aşk güzeldir vesselam.![]()

Aşkın tarifi nasıl anlatılır kiAşK dünyada yaşayacağın en güzel duygudur anlatılmaz yaşanır derler doğru derler ama uzun sürüp sürmemesi sana bağlıdır ömrünü biçemezsin. Gözün ondan başkasını görmez, kafanı her yastığa koyuşunda onun aklına gelmesi, onsuz yaşayamayacağın hissine kapılmandır... Ki eğer karşılıklı olursa senden mutlusu yoktur heralde ki karşılık bulamazsan çok ciddi depresyona girme olasılığın yüksektir be üstat
![]()