Asena, Servet Çetin'le beraber

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
Asena, Servet Çetin'le beraber
Asena, Galatasaraylı Servet Çetin’le aşk yaşamaya başladı.

Yaklaşık 10 gündür birlikte olan ikili, Galatasaray kafilesi Sivas deplasmanınıdan döner dönmez Ataşehir’de buluştu. Çiçeği burnunda sevgililer Afyon Kahvaltıevi’nden çıkarken tanınmamak için büyük çaba gösterdi. Sevgililerin, Ataşehir’de kiraladıkları dairede sık sık buluştukları konuşulurken iddialar karşısında sessizliğini koruyan ancak ilişki yaşadıklarını inkâr etmeyen ünlü oryantal, “Servet’le birlikte misiniz?” sorusuna gülümseyerek cevap verdi. İkilinin, yaklaşık 10 gün önce ortak bir arkadaşlarının aracılığıyla tanıştığı söyleniyor.

Salihyet

Salihyet

Üye
:kop: yorum yoookkkk...

CanceR

CanceR

Üye
boş verin ya ne yapıyolarsa yapsınlar :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Tencere Yuvarlanmış Kapağını Bulmuş :haha:

Altun.

Altun.

Üye
ewet tencere kapak uyumu :D

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Imzaya Bak :haha:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Allah tamamına erdirsin... :ehe :ehe :ehe

kurt bey

kurt bey

Üye
"Çiçeği burnunda sevgililer Afyon Kahvaltıevi’nden çıkarken tanınmamak için büyük çaba gösterdi."
Asenayı anlarımda, servet kendini nası gizleyecek onu bilemedim :D Bu arada aslan yürekli servet sana asena değil paris hilton yakışır :D

Altun.

Altun.

Üye
"Çiçeği burnunda sevgililer Afyon Kahvaltıevi’nden çıkarken tanınmamak için büyük çaba gösterdi."
Asenayı anlarımda, servet kendini nası gizleyecek onu bilemedim :D Bu arada aslan yürekli servet sana asena değil paris hilton yakışır :D

harbi servet nasıl saklayacakkendini servet diz çökse ben onun boyuna o zaman belkiş yetişirm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...