Ascend W1'in bootloader'ı kırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Ascend W1'in bootloader'ı kırıldı
[video=youtube;Mvq85QBGa4s]http://www.youtube.com/watch?v=Mvq85QBGa4s&sns=em[/video]

Huawei Ascend W1'in bootloader'ı kırılarak custom rom yüklendi. Windows Phone8 sisteminde ilk defa bir cihaza custom rom yüklenmiş oldu. Bu romda static ip ayarı ve Nokia cihazlarında bulunan bir özellik olan haritaları hafıza kartına taşıma özelliği eklenmiş

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Haber için teşekkürler. Gördüğüm kadarı ile Data sense de kurulu cihaz üzerinde. Gdr2 yüklü sanırım.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

işletim sistemi numarasına DİKKAT!!!

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Süpermiş :sirit: :tşk:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler alikemal kardeş.bu haber süper oldu

sympatico

Üye
Umarım kısa surede biz kullanıcılarada olumlu gelismeler yansır

byibo

byibo

Üye
güzel haber helal olsun adama yapmıs insallah bizlerde yapabiliriz.

luckysleven

luckysleven

Üye
harika haber

ÖEY

ÖEY

Üye
Sistemin kırılmasına dair ilk adımlar geldi. Hayırlısı olsun. Ama ben güvenlik açıklarını üst seviyeye taşıyacağı için bu sistem kırılma olaylarına karşıyım. Bence hiç gerek yok.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Sistemin kırılmasına dair ilk adımlar geldi. Hayırlısı olsun. Ama ben güvenlik açıklarını üst seviyeye taşıyacağı için bu sistem kırılma olaylarına karşıyım. Bence hiç gerek yok.

Aynen abi symbian da hacklendi şimdi ölü bir sistem hiç gerek yoktu

narnia16

narnia16

Üye
Mobil link verebilecek var mı acaba?

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

Aynen abi symbian da hacklendi şimdi ölü bir sistem hiç gerek yoktu

Ama android açık kodlu bir sistem ve herkez istediği gibi program ve oyun üretip telefonlarına yükleyebiliyor.Symbian kırıldı ve aslında çok daha iyi oldu sadece Nokıa gerekli özelliklerde telefon çıkarmadı..

Bu haber güzel oldu umarım devamı gelir ve dikakt ettiysek gene çin,japon hangisiyse artık o iki milletten biri kırmış adamlar küçük ama zekalı abi

narnia16

narnia16

Üye
:tşk:

Takipçi Satın Al

Üst Alt