Asansör düşerken zıplanılsa ne olur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

joker.lg

Üye
bu forumda gerçekten yazmayı bilenler var

KayraBey

Üye
Tam bir fantezi ya.Asansördesin ve düşüyorsun.Ne yaparsın? Mesela Şahin K. bu durumda olsa aklından ne yapmak geçer di

niye asansör yazdında, uçak yazmadın
mantık aynı değilmi

peki bir soru uçakta afedersiniz işediğinizde yere damlama süresi daha uzun mudur kısa mıdır. bu soru ıcın kepler kanununa göz atın

- - - Eklendi - - -

ne kadar sürede düşer bilmiyorumda
hayatımda uçak tuvaleti kadar ufak tuvalet görmedim

Konu Sahibi
ne konuymuş ya, öğlen açtım, ne ara 8 sayfa oldu evet asansör ağır olacağı için ister istemez biz havalanırız ve kafamız tavana değer.. bu çok mantıklı geldi.. yandan tutunsakta sadece kolların kırılmasıyla kurtulmamalıyız, o kadar basınç var sonuçta, o ne olucak

Valla hocam ilk önce tebrik ediyorum böyle bir konuyu açtığın için çok güzel bir soru Bence uğraşmaya gerek yok bende bi ara düşünmüştüm bunu zıplarım felan diye ama onu denk getirmek imkansızın da ötesinde Kollarla tutunsak dediğin gibi o basınca sadece kollar mı gider merak konusu her halukarda çok kötü bi hasar alacağın kesin bence dua etmek en mantıklısı o anda

Neydi o kapalı alanda kalma korkusu bilmem ne fobi sayenizde ondan oldum daha binmeyecem asansöre

o korkuyla ödün b.kuna karışacağından zıplayamzsn

Lenneth

Üye
Zaten asansor yere vurdugu an sizde kafanizi asansorun tavanina vurmus olacaksiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...