Asansör düşerken zıplanılsa ne olur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

joker.lg

Üye
veya yere çarpma anından önce havaya zıplarsak asansörün tepkisini azaltmış oluruz ve belki hayatta kalırız

M. tAHA

Üye
dilinde alnında dudakta her yerde kas var aynı noktaya nasıl uygulayacaksın bu gücü
hayır yanlıs dusundun. mesela sen yerden bı agırlı kaldırırken kolunun alt kısmındakı farklı yonde ust kısmındakı farklı yonde kasılır

joker.lg

Üye
internet takıldı bayağı cevap vermiş

M. tAHA

Üye
en kısası 3 günlük dünya. kazık mı cakacan dünya ya getir şahadeti o ara zaten oleceksen ölürsün

Enes

Üye

hayır yanlıs dusundun. mesela sen yerden bı agırlı kaldırırken kolunun alt kısmındakı farklı yonde ust kısmındakı farklı yonde kasılır
tamam biliyorum da vücudumuzdaki tüm kasların aynı noktaya kuvvet uygulaması ile bu sonuç oluyor aynı kapıya çıkıyor yine

joker.lg

Üye

tamam biliyorum da vücudumuzdaki tüm kasların aynı noktaya kuvvet uygulaması ile bu sonuç oluyor aynı kapıya çıkıyor yine

hey dostum indir parmaklarini klavyeden bu bir tehdittir taha haklı o kadar simdi git özür dile ondan

Yorumlara koptum Valla hepiniz birbirinizden dahisiniz Ben bu olayı yorumlamayim ortalık karışır yeni einstein çıkar ortaya kendimi gizliyorum da

beyler mantıklı düşünün asansör kabini sizden ağır ve yer çekimi ağır cisimleri daha hızlı çeker haliyle asansör düşerken kabin sizden ağır olduğu için kafanız tavana vuracaktır denemesi bedava haliyle düştüğünüz an direk çakılacaksınız belki asansörün yan tarafındaki demirleri tutarak sadece kollarınızı kırarak kurtulabilrsiniz ya da çok güçlü iseniz kollarınızada bişey olmayabilir tabi bacaklarınızı sıfır açıp yanlardan destek alabilirseniz neyse fazla uzaadı ne asansörü ya merdiven kullanın spor olsun

KayraBey

Üye
çok basit bi soru
Kafan asansörün tavanına çarpar

Olay bitmiştir

- - - Eklendi - - -

Kusura bakmazsanız argo bir deyimle konuya son noktayı koymak istiyorum...

Böyle bir durum ile karşı karşıya kalırsanız "Tezek gibi" yere yapışacağınızdan hiç şüpheniz olmasın

Tepkiler: DreaMagiC

özellikle ben değil mi belirtmeni beklerdim
Tabi ki sen söylememe gerek var mı hemşerim Taha anlamıştır zaten kimi kastettiğimi dahi derken onunda aklına ilk sen gelmişsindir

- - - Eklendi - - -

Ahmet Abi valla öldüm şu an gülmekten yerlere yattım valla

KayraBey

Üye

Bende ismail'in yorumuna çok güldüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...