CEREN
Üye
ceren seninle bir konuda anlasalım insanınakıl herzaman işe yaramaz bazen akıl bıle insana zarar verebiliyor
tek dedığım ve bildiğim buyuk konuşmayın
biz kullanmıyoruz evet
ama yarın neolacagımız belli değil
eyvallah kardeşim benim kurtulana kadar neler cektiğime az cok tanık oldun beni en iyi sen anlarsın ve bu illetten kurtulumamada senin oktayın yasemin ve nesli nin cok buyuk yardımları oldu hepinize cok teşekkur ederim en zor zamanlarımda yanımda oldugunuz için hepinize minnettarım kendinize iyi bakın en kısa zamanda tekrar goruşmek dilegiyle by byslm kardeşim
öncelikle başın sağolsun ve bu yazdıkların diğerlerine örnek olsun.
sıkıntılardan kurtukmak için bu tür illetlere bulaşanlar sıkıntılarına sıkıntı eklerken yakınlarınıda sıkıntılara boğarlar.
dostum beni buna iten en buyuk faktor yıllardır yanlız yasamam arkadaşlarımı ortamımı secemem ve bi okadar sevdiğim kız o beni yaraladıkça ben uyuşturucuya sarıldım sağolsun tam 10 yıl surundurdu beni su anda ayrıyız yaklaşık bir yıldırDj Airmax™;1008836' Alıntı:insanlar resmen yok yere ölüyorlar yaaaaaa herzaman nefret etmişimdir bu tür bagımlı yapan maddelerden içki sigara uyuşturucu normal ölümlere bir üzülüyorsam butür olanlara on üzülüyorum ceren özenliylede başlayanları tanıyorum ama sadece özenti merak degıl bir çok sebebi var canmir seni buna iten sebep neydi
bak şimdi dostum senin mutlaka yanında sana destek olan insanlar vardr yanlışlarında seni engelleyen ailen arkadaşların ve cevren bide şoyle düşün 14 yaşında bir cocuk istanbul gibi bir şehirde tek başına dotum ben 14 yaşından bu yana yanlız yaşıyorum hayatı tarifle değil bire bir yaşayarak gorerek oğrendim bu zamana kadar için girip çıkmadığım pislik kalmadı sen bunlardan n anlarsın hayatında kaç defa ceza evi gordun kaç defa hucre gordun soylesene hayatında kaç defa sokakta kaldın bunların ne demek oldugunu anlamanı beklemiyorum benide yanlış anlama sadece yukrd a dediğin gibi seni birazda olsa aydınlatmaya calışıyorumDiaBLoS™;1008931' Alıntı:Öncelikle yine adabında cevap vereyim haddinizi aşmamanızı öneriyorumSaygı duydugum kısılerden birisin fakat zorlamayalım istersen ABLA Peki sanırım çok bilgin var bu konuda beni aydınlatır mısın?
Peki ben neden bulaşmıyorum peki neden benim arkadaşlarım içmiyor neden ihtiyaç duymuyorlar..Çünkü kendilerini bildikleri için zarar geleceklerini bildikleri içinÖzentiyi = merak anlamında söyledim..Böyle şeylere de merak sanaN insanlarda kendilerini bile bile ölüme atmak yani dolayısıyla akılsızlık
eyvallah birader eksik olmaDiaBLoS™;1017173' Alıntı:Hayatında dogru yollarla yasaman dıleklerımle...Allah yolunu acık etsin birader
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?