artık sony ericsson cepte oyun devi olsun(tartısma lütfen silinip tasınmasın)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MAVİT

Üye
    Konu Sahibi
artık sony ericsson cepte oyun devi olsun(tartısma lütfen silinip tasınmasın)
evet arkadaslar sony'nın neyı eksık?
neden bı ıphone
androıd nokıa-ngage
vb. kullanıcılarına guzel oyunlar sunabılen bı ısletım sıstemı gıbı kendıne has bı olay yapmıyor?
son zamanlarda cıkacagı one surulen ps phone mevcut psp oyunlarını calıstırmayacak bu arada

ceset

ceset

Üye
Sony Ericsson un symbian i android i eksik.

Java tabanli isletim sisteminde ancak bu kadar oluyor. SE nin symbian isletim sistemine sahip modelleride var.

Sunuda unutmamak gerek, var olan isletim sistemleri & markalar arasinda kolay, hizli, en cok modifiye edilebilen de SE dir. maksat oyun ise tercihiniz bir symbian olabilir. maksat fotograf ise tercihiniz bir satio, K850i, K800i vs olabilir.

Sunuda unutmamak gerek, Nokia symbian i kaldiriyor. En azindan kaldiracagini acikladi. Eger ozel siparis alirsa siparis kadar symbian uretecekmis. Linux le alakali bir isletim sistemi uzerinde calismalari var sanirim.

yunuss.10

yunuss.10

Üye
sony'nin java tabanlı işletim sistemi herkes tarafından çok sevildiği için yenisini pek koymuyolar , fakat yeni çıkan cihazlar android'li gelicektir (x11-x12-s006 vs) çıktığı zaman piyasa sallancak ... :box

RomperStomper

Üye
yav bu sony geriden gidiyor varya XD nokia linüx üzerinde calışıyosa sony de windows7 phone uzerinde caloşşın XD şu sony ericson birde intel le ortak olsa super olur XD işlemciler cıkar ynai i7 mobil XD harbibole bişe yapsalar super olur ama ısınma sorunu olur bu seferde fn fln takarlar telefona XD

yunuss.10

yunuss.10

Üye
yav bu sony geriden gidiyor varya XD nokia linüx üzerinde calışıyosa sony de windows7 phone uzerinde caloşşın XD şu sony ericson birde intel le ortak olsa super olur XD işlemciler cıkar ynai i7 mobil XD harbibole bişe yapsalar super olur ama ısınma sorunu olur bu seferde fn fln takarlar telefona XD

kardeş kendi kendine saçmalamışsın :box

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt