Artık siz söyleyeceksiniz, cep telefonunuz yazıya dökecek!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lyon_69

lyon_69

Üye
    Konu Sahibi
Artık siz söyleyeceksiniz, cep telefonunuz yazıya dökecek!!!
Cep telefonlarında mesaj yazmak için parmaklarınızı yormanıza gerek kalmayacak. Artık siz söyleyeceksiniz, cep telefonunuz yazıya dökecek.

***​

Cep'te müthiş yenilik

Cep telefonu teknolojisindeki yenilikler sınır tanımıyor. Son yıllarda giderek yaygınlaşan cep telefonlarıyla mesajlaşma alışkanlığı, cep telefonu firmalarını harekete geçirdi. İngiltere'de yayımlanan The Mail on Sunday gazetesinin haberine göre, yeni cep telefonlarında kişi artık mesaj yazmak için parmaklarını, gözünü ve beynini yormak zorunda kalmayacak.

SENEYE PİYASAYA ÇIKACAK
Mesaj yazmak isteyen kişi söylecek, cep telefonu ise bunları yazıya dökecek. Telefon kullanıcısı sesli mesajını cihaza kaydedecek ve cihaz kaydedilen bu sesi yazılı hale getirecek. Yeni teknolojiyle, cep telefonu sahibinin sesini tanıyarak sesli mesajı yazılı hale dönüştürecek. Yeni teknolojiye sahip cep telefonları önümüzdeki yıldan itibaren İngiltere'de kullanılacak.

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
pahalı bi şey olacak galiba

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Bakalım fiyatı ne olacak?

ayazabi

ayazabi

Üye
bu özeliği olur ama başka özellik taktırmazlar bunu hep yapıyorlar

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Pahalı Olur Ama Mükemmel Birşey Olur Yaa:)

Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
Arkadaşim inanmayacaksınız ama ben hep böyle bir özellik düsünüyordum kafamda,adamlar sonunda yapmişlar demek.Helal olsun,bravo!

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Bende böyle bişey arıyordum.Çıkınca hemen yüklicem.

scuf

scuf

Üye
şu an çoğu telde kullanılan sesli komutun mesajlara uyarlanmış hali olacak pekde ahım şahım bişey değl yani sadece kelime dağarcığını arttıracaklar ve bunu mesaj sistemine ekleyecekler o kadar , bi topluluk içinde msj için kendi kendine konuşurken gören olursa bizim toplumda pekde normal karşılanmaz hemen deli damgasını yapıştırırlar valla :D kullanışlı değil zaten + olarakta bu msjı yazan arkadaş 2 sene önce yazmış ve şu an hala bir gelişme yok anlaşılan pek rağbet görmedi.

tsp777

Üye
benim projemi çalmışlar :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hani 2 sene olmuş ortada bişey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt