minoo
Üye
Artık Senden Vazgeçiyorum..
Herşeyin ikincisi yenilgidir.Her dönüş ispatıdır biraz da kaybetmişliğin.Mağluptur ileriye bakamayan.Bakamaz bir türlü pişmanlığından.O'nu tutar geride bıraktığı her ne ise.Daha da bağlanır ardında kalana.Terkedilen çabuk büyür hüzün kalana düşse de..Pişmanlık hep gidenin payına..Ayrılık zor zanaar..Kimse %100 gülemez,kimse %100 gidemez!
Giden dönüyorsa sevdiğinden değil kaybettiğindendir..Ve aradığını bulamadığından.Dönene kapıyı açmayın.Sevseydi O,gitmezdi hiç bir zaman.İşte bu yüzden kapılarınızı bir daha asla açmayın..Ve SEN!...GELME...O kapı hiç açılmayacak sana.Eski rüzgarların sözü geçmez terkettikleri dağlara..
Geceye yeni şiirler gerek,gemiye yeni fırtına.Her eylüle başka yağmur.Kaçanlar pişman şimdi.Kalanlar sevmeye devam edecek..
Şimdi biz ayrıldık ya bir kaç gün sendeleyerek yürürüm.Ayağım takılırsa da düşmem.Yine doğrulurum biliyorum.
Yaşadığım tüm aşkların üzerine yemin ediyorum ; ben artık senden vazgeçiyorum!
Giden dönüyorsa sevdiğinden değil kaybettiğindendir..Ve aradığını bulamadığından.Dönene kapıyı açmayın.Sevseydi O,gitmezdi hiç bir zaman.İşte bu yüzden kapılarınızı bir daha asla açmayın..Ve SEN!...GELME...O kapı hiç açılmayacak sana.Eski rüzgarların sözü geçmez terkettikleri dağlara..
Geceye yeni şiirler gerek,gemiye yeni fırtına.Her eylüle başka yağmur.Kaçanlar pişman şimdi.Kalanlar sevmeye devam edecek..
Şimdi biz ayrıldık ya bir kaç gün sendeleyerek yürürüm.Ayağım takılırsa da düşmem.Yine doğrulurum biliyorum.
Yaşadığım tüm aşkların üzerine yemin ediyorum ; ben artık senden vazgeçiyorum!