papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Görünüşe göre Microsoft'un Nokia'ya tanıdığı ayrıcalıklar diğer marka kullanıcıları tarafından delinmeye başlamış
Ama ne olursa olsun Nokia geliştirdiği pureview teknolojisi ve kendine has Maps yazılımı ile her zaman rakiplerinden iki adım önde olacak.
Görünüşe göre Microsoft'un Nokia'ya tanıdığı ayrıcalıklar diğer marka kullanıcıları tarafından delinmeye başlamış
Ama ne olursa olsun Nokia geliştirdiği pureview teknolojisi ve kendine has Maps yazılımı ile her zaman rakiplerinden iki adım önde olacak.
herşeyden once uygulamalar alinabilse de bunun icin rom kurmak gerekiyor ve bunun icin de cihaz kilidinin acilmasi lazim. Tabi bunlar icin de ileri duzey kullanici olmak gerekiyor. Sonucta nokia maps zaten wp8 ile platformda ortak kullanilacak. Yani nokia buradan da para kazanicak.
Biraz para kazansın şuan telefon satarak kazandığından çok başkalarından gelenlerle kazanıyordur
aslinda nokia şu anda karli uretim yapiyor. Zarari yeniden yapilanma ve işletme maliyetinden kaynaklaniyor. Tabi buyuk bir atıl kapasite var ve bu yük altindan kalkmak kolay degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?