artik nokia'ya özel degiller

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
artik nokia'ya özel degiller
Nokia'nın Lumia ceplerine özel sunduğu uygulamalar, artık bu şanslı cepte de kullanılabilecek!

Nokia'nın Windows Phone'lu Lumia cepleri, diğer WP7'li ceplerde olmayan bazı "özel" uygulamalara sahipler. Ancak bu özel uygulamalar, özel ROM'lar sayesinde artık pek de Nokia ceplere özel olmayacak.

XDA forumunda yayınlanan özel ROM'lardan bir tanesi, Nokia'nın Lumia'ya özel uygulamalarını HTC'nin büyük ekranlı cebi Titan'a getiriyor. "WPV 8779 Nokia Edition v3" adındaki ROM, "Tango sonrası" bir yapıyı temel alıyor; dolayısıyla oldukça yeni.

ROM'u yükleyebilmek için öncelikle Titan'ın kilidini tamamen açmış olmanız gerekiyor. Pek de kısa sürmeyen bu işlemi yaptığınızda Nokia'nın "Camera Extras", "Counter" ve "Contact Share" işlevlerine erişmeniz mümkün oluyor.

ROM, cihazınızın kayıt bilgilerine erişerek ismini değiştirmenizi gerekiyor. ROM'un boyutu ise 384MB. XDA'da yayınlanan bu ROM'un Nokia'nın pek de hoşuna gitmeyeceğini tahmin etmek zor değil

Alıntı

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve serhat5415

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bu hiç bir şeyi değiştirmez.Windows Phone'un ağası Nokia'dır :ehe Diğer marka WP'li telefon kullananlarada hayırlı olsun diyelim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Görünüşe göre Microsoft'un Nokia'ya tanıdığı ayrıcalıklar diğer marka kullanıcıları tarafından delinmeye başlamış :D
Ama ne olursa olsun Nokia geliştirdiği pureview teknolojisi ve kendine has Maps yazılımı ile her zaman rakiplerinden iki adım önde olacak.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Görünüşe göre Microsoft'un Nokia'ya tanıdığı ayrıcalıklar diğer marka kullanıcıları tarafından delinmeye başlamış :D
Ama ne olursa olsun Nokia geliştirdiği pureview teknolojisi ve kendine has Maps yazılımı ile her zaman rakiplerinden iki adım önde olacak.

Onlar dışında daha önce cihaz çıkarma olayları, daha uygun fiyatlar ile v.s Nokia en azından şimdilik Wp'de sarsılmaz bir liderlikte.

serhat5415

Üye
htc titan 2 de nokia drive uygulamasını kullanıyorum offline gps konusunda başarılı tavsiye ederim htc kullanıcılarına

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

herşeyden once uygulamalar alinabilse de bunun icin rom kurmak gerekiyor ve bunun icin de cihaz kilidinin acilmasi lazim. Tabi bunlar icin de ileri duzey kullanici olmak gerekiyor. Sonucta nokia maps zaten wp8 ile platformda ortak kullanilacak. Yani nokia buradan da para kazanicak.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

herşeyden once uygulamalar alinabilse de bunun icin rom kurmak gerekiyor ve bunun icin de cihaz kilidinin acilmasi lazim. Tabi bunlar icin de ileri duzey kullanici olmak gerekiyor. Sonucta nokia maps zaten wp8 ile platformda ortak kullanilacak. Yani nokia buradan da para kazanicak.

Biraz para kazansın şuan telefon satarak kazandığından çok başkalarından gelenlerle kazanıyordur :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sağlık olsun :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Biraz para kazansın şuan telefon satarak kazandığından çok başkalarından gelenlerle kazanıyordur :ehe

aslinda nokia şu anda karli uretim yapiyor. Zarari yeniden yapilanma ve işletme maliyetinden kaynaklaniyor. Tabi buyuk bir atıl kapasite var ve bu yük altindan kalkmak kolay degil.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

aslinda nokia şu anda karli uretim yapiyor. Zarari yeniden yapilanma ve işletme maliyetinden kaynaklaniyor. Tabi buyuk bir atıl kapasite var ve bu yük altindan kalkmak kolay degil.

Nokia'nın patentlerden, Microsoft'tan ordan burdan aldığı paraları öğrenince ağzım açık kalmıştı.Zaten sırf onlar Nokia'yı batırmaz :ehe

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
E hayırlısı.:bud:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt