Arkadaşlar, Mertcan 07 arkadaşa N8 telefonumun HDMI girişi olduğu için çok beğendiğimi söyledim. N9 un da çok hızlı olduğunu ama HDMI girişi olmadığı için ve benim telefonu da takasta Nokia Shop ta 500 TL ye sayacaklarını söylediğim ve bu nedenden dolayı N9 dan soğuduğumu söyledim. O da N9 ile ilgili 2 saatlik video eklemiş. Telefonu kötülüyormuşuz sözde. Alınmasına gerek yoktu. Tekrar hayırlı olsun kardeş. N10 yakında çıkar... HDMI si yoksa onu da almam. Lumia da da HDMI yoksa onu da almam.
1 ay boyunca teLefonum yoktu.. kenarda kosede 1 tane LG vardı androidLi.. gw620'di sanırım.. yakLasık 1.5 ay kuLLandım o teLefonu hemde deişikLik oLsn dedim ama.. tövbe oLsun.. android'ten nefret etmemi sagLadı anti-android abi gerisi yok nefret ediorm androidLerden..
kubi kardeşim. N8 i ne yaptın. Sattın mı? Sattıysan kaça sattın? N9 çok iyi bir telefon, çok hızlı. Ben almayı düşündüm. Tek bir eksiği beni caydırdı. HDMI girişi yok. Ben alışmışım ve de çok iyi bu özellik. N9 süper ama ne yapayım işte alışkanlık.
n900 kullandıysan kardeşim neler neler yaptığına sende tanık olmuşsundur ki bu n9 daha güçlü bi cihaz için rahat olsun kardeş n900 de akıl almaş şeylere imza atıldı n9 da inan tahmin dahi edemeyiz..
android bana da ilk başta saçma geldi.hatta ve hatta n9 u aldığıma pişman oldum ilk gün.verdiğim paraya bile acıdım ama şuan memnunum.alışana kadar herşey.iyiki almışım.destek konusunda zaman olarak bilememde intel meegoyu desteklicekmiş.ama bu gidişle fazla süreceğini sanmıyorum çünkü androidler çoğalıyor.çevremde ki kişilerde görüyorum.gerek nokia gerek samsung bi şkilde androidçiler ordusu oluşuyo
android bana da ilk başta saçma geldi.hatta ve hatta n9 u aldığıma pişman oldum ilk gün.verdiğim paraya bile acıdım ama şuan memnunum.alışana kadar herşey.iyiki almışım.destek konusunda zaman olarak bilememde intel meegoyu desteklicekmiş.ama bu gidişle fazla süreceğini sanmıyorum çünkü androidler çoğalıyor.çevremde ki kişilerde görüyorum.gerek nokia gerek samsung bi şkilde androidçiler ordusu oluşuyo
intel ilk güncellemeyi telefon türkiyeye gelemden yayınladı bile pr 1.2 bu gidişte symbian dan daha uzun sürer N9 un ömrü zira 2016 da symbiana destek bitiyor.
kardeş hayırlı olsun benımde bugun inceleme fırsatım oldu n9 u Çok hoş bir telefon bende almayı düşünüyorum Fiyatı 1399 tl Nokia Shop da Elektro worldde Sordum orada aynı fiyat almayı düşündüm ama acele etmeyip birazda beklicem bakalım neler degişecek ama bellide olmaz alırım gibime geliyor kararsızım