Artık Msj Yazmak Cok Basit :)) Swype 3.23 Türkçe Denendi

zorro38

Üye
    Konu Sahibi
Artık Msj Yazmak Cok Basit :)) Swype 3.23 Türkçe Denendi

Swype Ben denedim Cok Kullanıslı En İyisi Diyebilirm.

Link:

Tepkiler: abidiner, en-sel, wolf78 ve 4 diğerleri
Program telefonda yüklü geldi bende bu yazıları swypeden yazıyorum gerçekten kullanışlı hele ki dokunmatik androidde yeni isrniz t11in yüklü klavyesinden çooooook çok iyi:-)

KELGER

Üye
vay be güzel pro ya benziyor

KayraBey

Üye
Bende de orijinalden var Yinede paylaşım için teşekkürler.

craCaner

Üye
Telefonuma yükledim, swype özelliğini açtım fakat , mesaj yazarken telefonun kendi klavyesi çıkıyor değiştirmek için bir ayar varmı?
Tel: HTC Desire Z

NonaZayi

Üye
signedmi usugnedmi bu program?

Samsung s3 te çalıştıramadım yardımcı olabilir misiniz?

galaxy s wifi5 e yukledim. Ama calistiramadim. Biyerden ayar fln yapilmasi gerekiyormu?

flyx

Üye
jely bean kullanıyorum bunu yükledim ben fakat türkçe karakterli klavye çıkmıyor?

ayrıca bu sürümmü daha yeni yoksa "Swype Beta" mı?

avantis

Üye
Türkçe karakter zaten direkt çıkmaz.tuşlara basılı tutun yada yeni sürümü yükleyin

flyx

Üye
Türkçe karakter zaten direkt çıkmaz.tuşlara basılı tutun yada yeni sürümü yükleyin

telefondan aldığım SS..

bu SS "Swype Beta" sürümünden aldım fakat hiç kullanışlı değil. normal dokunarak yazdığınızda otomatik düzeltiyor ve yazıyor ama ben eski sürümlerde olduğu gibi (3.23) sürükleyerek yazmak istiyorum. tamam beta versiyondada yazılıyor fakat kullanışlı değil bir türlü istediğim kelimeleri yazaıyorum algılayamıyor.

3.23 yüklediğimde ise rom atmadan önce kulandığım gibi türkçe karakter kullanamıyorum. SS aldığım gibi 3.23 türkçe görünümlü klavye çok kullanışlı. eğer şuan kullanan varsa "Uygulama Paylaş" programı ile veya Titanium Backup programı ile bir şekilde buraya link koyabilir mi?

ö.a

Üye
teşekkürler emeğine sağlık

The East

Üye
bendede otomatik yüklüydü biraz vakit geçirince sıkıyor ama