Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Artık Kimseye Aşık olamıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Murat Alper
Üye
Konu Sahibi
Artık Kimseye Aşık olamıyorum
arkadaslar bi kızla çıktıydım 4ay falan ayrıldık 2yıl oldu unutamıyorum hala normalmi yeniden sevmek istiyorum birini ama nasıl olacak normalmi sizce bu yardım edin artık biraz unutmaya basladım onu tam olarak unutmak istiyorum ?
Metalci Kedi
Üye
Başka birine aşık olmadığın sürece unutamaman normal bence yeni insanlarla tanış tekrar aşık olabilirsin bu zor değil sadece o insanı bulman gerekli.
Müzik tarzını değiştir (eğer hatırlatacak şeyler dinliyorsan) , onu unutmak için herşeyi yap asla onun gibi birini bulmaya çalışma.
Sosyal ol insanları sev ^^
mcnpl4
Üye
Takma eğlenecek şeylere yönel arkadaşlarına önem ver sevgili işini oluruna bırak hiç ummadığın bir anda seni bulur. Bekleyip sıkıntı yaparsan potansiyel bi sevgili adayını da gözden kaçırabilirsin
Bizimde ayrılalı 8-9 ay oldu bende hala unutmadım maalesef deli gibi seviyorum hala başkasıyla sözlü olmasına rağmen
Murat Alper
Üye
Konu Sahibi
ama ben biraz unutmaya basladım yavas yavas olacak kendimi baska islere verdim artık
Shorty Meeks
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
doktor tavsiyesi (yine efkarlandım)
greenmile
Üye
bende öyle diyordum şimdi sözleniyorum sorun doğru kişiyi bulabilmek
haydaravısyon
Üye
Murat Alper
Üye
Konu Sahibi
oh be unutamıyorum dediğim sevgilimi günler ve aylar baya bi unuttum artık gece rüyalarıma girmiyor geriye kalan kısımsa sabahları artık onu düsünmek istiyorum ve artık yeni asklara yelken açmak istiyorum yani büyük bi kısmi olarak unuttum ya
-efşan
Üye
İnsanlar gerçek aşkın farkında değiller, tahayyül dahi edemezler bence.
Öyle ki bir sen daha olsa, seni sana anlatamazsın.
Aşk öyle ki, evsiz, barksız. Vatansız bir milletin milliyet heyecanı.
emreolol
Üye
fem dersh. gidiyoruz nasil ueni asklara yelken acicaz koca dersh. tek bir jiz yok erkeklere mi asik olalim...