Artık Kimseye Aşık olamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Artık Kimseye Aşık olamıyorum
arkadaslar bi kızla çıktıydım 4ay falan ayrıldık 2yıl oldu unutamıyorum hala normalmi yeniden sevmek istiyorum birini ama nasıl olacak normalmi sizce bu yardım edin artık biraz unutmaya basladım onu tam olarak unutmak istiyorum ?

Metalci Kedi

Metalci Kedi

Üye
Başka birine aşık olmadığın sürece unutamaman normal bence yeni insanlarla tanış tekrar aşık olabilirsin bu zor değil sadece o insanı bulman gerekli.
Müzik tarzını değiştir (eğer hatırlatacak şeyler dinliyorsan) , onu unutmak için herşeyi yap asla onun gibi birini bulmaya çalışma.
Sosyal ol insanları sev ^^

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Takma eğlenecek şeylere yönel arkadaşlarına önem ver sevgili işini oluruna bırak hiç ummadığın bir anda seni bulur. Bekleyip sıkıntı yaparsan potansiyel bi sevgili adayını da gözden kaçırabilirsin

ysn5836

ysn5836

Üye
kalptekini unutamadgn surece asik olamazsim kardes

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
V/RS

V/RS

Üye
Bizimde ayrılalı 8-9 ay oldu bende hala unutmadım maalesef deli gibi seviyorum hala başkasıyla sözlü olmasına rağmen :(

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
ama ben biraz unutmaya basladım yavas yavas olacak kendimi baska islere verdim artık

• Beğen
Tepkiler: Metalci Kedi
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
doktor tavsiyesi (yine efkarlandım)

greenmile

greenmile

Üye
bende öyle diyordum şimdi sözleniyorum sorun doğru kişiyi bulabilmek :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
oh be unutamıyorum dediğim sevgilimi günler ve aylar baya bi unuttum artık gece rüyalarıma girmiyor geriye kalan kısımsa sabahları artık onu düsünmek istiyorum ve artık yeni asklara yelken açmak istiyorum yani büyük bi kısmi olarak unuttum ya :D

-efşan

-efşan

Üye
İnsanlar gerçek aşkın farkında değiller, tahayyül dahi edemezler bence.
Öyle ki bir sen daha olsa, seni sana anlatamazsın.
Aşk öyle ki, evsiz, barksız. Vatansız bir milletin milliyet heyecanı.

emreolol

Üye
fem dersh. gidiyoruz nasil ueni asklara yelken acicaz koca dersh. tek bir jiz yok erkeklere mi asik olalim...

- - - Eklendi - - -

ben 3 yildir unutamiyorum

kerem28yuksel

Üye
olma asık felan zaten...

Üst Alt