Arkadaşlar ne yaparsak yapalım TT tekel bir firma ve alt yapı olarak ta tek, bu yüzden de biri, smille vb. şirketlerde aynı alt yapıyı kullanıyor fiyatlar ortalamaya döküldüğünde aynı merak etmeyin yani her türlü TT la ilişkileri olmakta, kaba tabirle (SS) ''seve seve'' kullanmak zorundalar ve zorunda bırakılıyoruz, asıl kabahat zaten tekel olan bir firmayı özelleştirmek!! ya bukadar olur bu ne iş düşünsenize istedikleri gibi fiyatlarla oynuyorlar, umarım akıllı girişken şirketler vardırda alternatif telefon ve internet sağlayacılar çıkartırlar bizde birden fazla seçim yapabilriz arkadaşlar, ev telefonlarını iş telefonlarını iptal ettirin ben öyle yaptım alın bir konörlü telefon 30 - 40 lirayada ucuz bir telefon koyun eve ve işe 3 aydan 3 aya bi 100 kontör yükleyin inanın çok daha ucuza gelecek TT'da hiç konuşmasanda 15 lira mutlaka geliyor zaten ağlıyorlar reklam üzerine reklam bir darbede biz vuralım... ben öyle yaptım internetide iptal ettiricem telefonu ile beraber ancak aralıkta bitiyormuş sözleşmem bekleyeceğim malesef hortumlanmaya devam yani.. destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.. (ayrıca maivesiyah sen TTNET'te 2 yıl boyunca 35 -40 ödedim demişsin ona +15 de sabit telefon ekle, yeni yapmış olduğun bağlantıdada ortalamsını alırsan aynı hesaba gelecek iyi hesap yap TT gibi uyanık bir firma smile, biri gibi şirketleri kendi altyapısını kullandırarak kar ettirmez, zaten diğer şirketlerinde TT'un rahatca fiyat belirlemesi için kurulan şirketler diye düşünüyorum rekabet üst kurulundan dolayı, tek el olursa rekabet üst kurulu bazı şeylere izin vermiyor, böyle olunca daha rahat yoluyorlar, bir tren rayı düşünün aynı rayda gidip gelen 2 tren var biri sizi 10 liraya görürken diğeri 5 liraya görüremez çünkü raylar 10 liraya götürenin (TTNET'in)... üzgünüm!