"Artık Kadıköy'de kazanmamız lazım"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
"Artık Kadıköy'de kazanmamız lazım"


Galatasaray'ın son dönemde forma şansı bulamayan futbolcularından Barış Özbek, rekabetin bir futbol takımını her zaman ileri götüreceğini söyledi.


Galatasaray Televizyonu'nda yayınlanan bir programa konuk olan Barış, lige çok iyi bir başlangıç yaptıklarını, ancak son haftalarda bu performansı gösteremediklerini belirterek, ''Belki konsantrasyon açısından bir yorgunluk oldu. Son maçta bir iş kazası geçirdik. Son haftalara bakmak o kadar önemli değil. Çünkü şimdi önümüzde gerçekten çok önemli maçlar var. Trabzonspor, Fenerbahçe, Avrupa Kupası'nda da Dinamo Bükreş maçları bize gerçekten yön gösterecek. Geriye bakmak o kadar anlamlı değil, ileriye bakarsak daha iyi olur'' diye konuştu.

Sezona iyi başladığını anlatan Barış, UEFA Avrupa Ligi maçında gol attığını, ancak daha sonraları teknik direktör Rijkaard'ın kendisini kadroya almadığını dile getirerek, şunları söyledi:

''Oyuna sonradan girdiğim maçlar oldu. Bu futbolda olan şeyler. Ben gerçekten genç bir futbolcuyum ve bence böyle bir hocayla çalışabilmek benim için bir şans. Çünkü Galatasaray'a geldiğimden beri iki sene sürekli oynadım. Galiba üç oyuncuyla birlikte en çok maç yapan futbolculardan biriyim. Şimdi de kulübede oturmak benim için yeni bir şey. Futbolumu oynamaya ve antrenmanlarıma devam ediyorum. Hocamıza yine kendimi göstermek istiyorum.''
Rekabetin bir takımda her zaman gerekli olduğunu vurgulayan Barış, şunları kaydetti:

''Rekabet takımı hep ileriye sürükleyecektir. Galatasaray'ın gerçekten kaliteli bir kadrosu var. Bu bir kaç mevkide böyle. Benim mevkimde bu sene altı tane iyi futbolcu var. Hangisini çıkarsanız iyi performans gösterir. Bir gün bana da şans gelecek, o yüzden ben de çalışmaya devam ediyorum. Arkadaşlarım da çok iyi oynamak zorunda. Çünkü görüyorlar ki arkalarında Barış var. 'Ben kötü oynarsam Barış benim yerime oynayabilir' diye düşünüyorlar. Tabii bu o arkadaşı motive ediyor ve ondan da şimdiye kadar iyi gitti. Tabii ki bazen dikkat etmek lazım. Çünkü yoğun maç trafiği yüzünden bazen futbolcularımız yorgun kalabiliyor. Hocamız ilk haftalar sürekli rotasyon yaptı ve gerçekten iyi gidiyordu. Bu rotasyonla belki ilerideki maçlarda yine istediğimiz sonuçlara varacağımızı ümit ediyorum.''

''KUPALARI TOPLAMAK İSTİYORUZ''
Bu hafta çok yoğun çalıştıklarını ve futbolcuların çok hırslı olduğunu dile getiren Barış, ''Herkes çok istekliydi. Çünkü gerçekten hepimizin bir hedefi var. Kupaları toplamak istiyoruz'' dedi.

''Her hocanın başka istekleri vardır. Bir hoca daha çok koşan futbolcuları sever, bir hoca daha çok hızlı oynayan futbolcuları sever'' diyen Barış, ''Rijkaard'ın tarzına uymadığını mı ima ediyorsun'' sorusunu şöyle yanıtladı:

''Ben birazcık ona bağlıyorum. Çünkü oynadığım maçlarda Barış yine aynı Barış. Hep agresif, hep çok koşan ve çok pres yapan, çok top kapan bir futbolcu. Bu özelliğimi de kaybetmeyeceğim. Gencim, bazı yerlerde hata yapıyorum. Hocamız belki daha az hata yapan, daha az koşan ama daha fazla o pozisyonun adamı olsun istiyor. Ondan da bana hep bunu söylüyorlar. Bunu tabii ki daha iyi yapmak zorundayım ve son haftalarda çok oynamadım. Gelecek haftalarda Barış Özbek sahalarda olacaktır ve iyi performans gösterecektir.''

FENERBAHÇE MAÇI
Ligin 10. haftasındaki Fenerbahçe maçıyla ilgili görüşleri de sorulan Barış, Kadıköy deplasmanına her zaman kazanmaya gittiklerini vurguladı.

Barış, 3 senedir Galatasaray'da olduğunu, ancak Kadıköy'de maç kazanamadıklarını hatırlatarak, şunları ifade etti:

''O atmosfer anlatılmaz, yaşanır ve benim için de güzel anıları var. Geçmişte, Türkiye Kupası maçında berabere kalarak avantaj yakaladık ve bunu kullanarak tur atladık. Bu bizim için güzel bir şeydi. Orada bir beraberlik de güzeldi, ama artık orada kazanma duygusunu da yaşamak istiyoruz. Arkadaşlarımız arasında da bu maçı şimdiden düşünenler var ama bence bu çok doğru değil. Çünkü her maç önemlidir, her maç üç puan değerinde. Tabii bu durum Türkiye'de ve Galatasaray-Fenerbahçe derbilerinde başkadır. Biz bu maça çok iyi hazırlanacağız, elimizden gelenin fazlasını da vereceğiz. İnşallah bu sefer umarım kazanıp, oradan döneceğiz.''

Ligtv
 


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kazanmak istemek güzel ama biz o şansı size zor veririz..
 
'Davut

'Davut

Üye
Tabii canım kazanmanızlazım
ben eminim yenersiniz.....
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Sen yine şanslısın daha Barış , 3 senedir Galatasaray ın başındasın galibiyet göremiyorsun...Normal bu...:) Yıllardır Galatasaray da oynayan Demirbaşlar göremedi...!

Lazım lazım da...! Çok zor bir ihtimal be Barış kardeş...Bunun gerçekleşme ihtimali oldukça düşük bir ihtimal sende biliyorsun..:) Birgün inşallah diyelim Barış..!
. Kazanırsanız , bizde seviniriz..Ortak oluruz bu büyük başarınıza...

Okan Buruk un bir sözü hatırlatmak istiyorum : O stad a girince dizlerimiz titriyor...
 
alcatraz1907

alcatraz1907

Üye
biraz zor kazanırsınız
 
'Davut

'Davut

Üye
biraz zor kazanırsınız
niye böyle diyorsun kesinlikle her maçtaki gibi bu maçtada yine gs fovori olacaktır.....
Ben kendimi bildim bileli her zaman medya gs'yi favori gösteriyor ama kaçınılmaz son gs'yi bekliyor....
 
arslansem

arslansem

Üye
Ne diyonuz siz ya kendi kendinize yorum üstüne yorum :ehe
34 hafta var ve her maç bizim için aynı denli önemli.Sadece derbide ezeli rakibi yenmenin verdiği bi mutluluk var.O da o kadar önemli değil.Sonuçta o maçta da 3 puan alınıyor başka maçta da ;)
 
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Evet isteyen istedigi yorumu yapsın hiççç Fenerlilerle polemige girmiyecegim.Sonuçta 3 puan bizim olcak ya ben ona bakarım karşıdaki ister fener olsun ister pendik fark etmez benim için.Çünü ben sonuç adamıyım.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Barış, 3 senedir Galatasaray'da olduğunu, ancak Kadıköy'de maç kazanamadıklarını hatırlatarak.

Daha ne denilebilir ki?

 
arslansem

arslansem

Üye
Bunun altına kupayı gören son fenerliler fotoğrafını da koysaydın ya iyi yakışırdı :ehe
 
Odysseus

Odysseus

Üye
Ortam gerici seviyedeki resimler konudan kaldırılmıştır. Tekrarı halinde Futbol bölümü kural ihlalinden taraflara 5 uyarrı puanı verilecektir.
 
orukm

orukm

Üye
feneri yencez iddia ediyorum
 
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Resimler foruma eklenir her ne hikmetse Kaldırılır Ama tarihin Sayfasından Kalkmaz...Yada fenerbahçelilerin Beyninden Silinmez Bizim için aslolan budur....
 
arslansem

arslansem

Üye
:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt