TUZAKLI
Üye
Artık herkes cepten internette filim video izleyebilecek.youtube artık 1 tık uzakta hemde programsız
Evet arkadaşlar lafı uzatmaya gerek yok sanırım işlemi anlatıyorum...biliyoruzki 6600 dan tutun e ve n serisine kadar telefonlarda real player oluyor ışte olayda bu..normalde youtube dan video izleyemiyoruz.ama bu anlatacağım yöntemle artık bu mümkün hemde programsız ,1. Adım ,telimizin real playerini açıp ayarlar bağlantı şebeke varsayılan bağlantı noktasını seçip normalde internete bağlanmak için hangi ayarı kullanıyorsak onu seçiyoruz.ve r .playerdan çıkıyoruz,buraya kadar her şey tamam sa devam edelim.2 adım-telimizin orjinal web tarayıcısı ile.buraya dikkat{http:vuclip.com}bu siteye giriyoruz ..normal youtube den hiç farkı yok istediğimiz vidyoyu arattırıp buluyoruz.üzerine gelip tıkladıktan sonra.açilan sayfada 1 yani üstte deyilde altta (hi) diye bir yazi görükecektir tıklayıp videonun tadını çıkarıyoruz,site ingilizce olduğu için bu kadar detaya girdim ..bir teşekkürü çok görmezseniz ne mutlu bana..iy.i eğlenceler