Artık herkes cepten internette filim video izleyebilecek.youtube artık 1 tık uzakta hemde programsız

Sponsorlu Bağlantılar

TUZAKLI

TUZAKLI

Üye
    Konu Sahibi
Artık herkes cepten internette filim video izleyebilecek.youtube artık 1 tık uzakta hemde programsız
Evet arkadaşlar lafı uzatmaya gerek yok sanırım işlemi anlatıyorum...biliyoruzki 6600 dan tutun e ve n serisine kadar telefonlarda real player oluyor ışte olayda bu..normalde youtube dan video izleyemiyoruz.ama bu anlatacağım yöntemle artık bu mümkün hemde programsız ,1. Adım ,telimizin real playerini açıp ayarlar bağlantı şebeke varsayılan bağlantı noktasını seçip normalde internete bağlanmak için hangi ayarı kullanıyorsak onu seçiyoruz.ve r .playerdan çıkıyoruz,buraya kadar her şey tamam sa devam edelim.2 adım-telimizin orjinal web tarayıcısı ile.buraya dikkat{http:vuclip.com}bu siteye giriyoruz ..normal youtube den hiç farkı yok istediğimiz vidyoyu arattırıp buluyoruz.üzerine gelip tıkladıktan sonra.açilan sayfada 1 yani üstte deyilde altta (hi) diye bir yazi görükecektir tıklayıp videonun tadını çıkarıyoruz,site ingilizce olduğu için bu kadar detaya girdim ..bir teşekkürü çok görmezseniz ne mutlu bana..iy.i eğlenceler

• Beğen
Tepkiler: debila_beto, kahin64, SavinMe ve 4 diğerleri

WitchKing

Üye
eyw. deneyecem.

finike_ru

finike_ru

Üye
Teşekkür ederim dostum eyvallah

SquLL

SquLL

Üye
tskler

levasinay

levasinay

Üye
teşekkürler

AlpReis

AlpReis

Üye
Teşekkürler

kara-42

Üye
slam kardeş ben denedim mükemmel bişey.hiç yoktan iii deler yaa işte o' tşk.ler...

nejdet can

nejdet can

Üye
Bu konuyu daha önce başka bir arkadaşımız vermişti VUCLİP gerçekten başarılı hizmet sunan bir site ama video'larınızı ister indirdikten sonra izleyin ister only izleyin bi hayli kalite düşük şekilde oluyor.....

SavinMe

SavinMe

Üye
arkadaslar benim konuda youtube'nin kendi ana sitesine girmeniz icin dns ve bi kac ayar yazdım cep telefonları genel bölümünde bulabilirsiniz ses kalite felan süper :oke:

tec-man

Üye
teşekkürler

erdemli12

erdemli12

Üye
benim icin gerek yok ben benyoutubenin sayfasından izliyom hemde bedava

Üst Alt