enkazcı
Üye
Artık Dünya Çok Değişti
arkadaşlar ben bundan 2 yıl öncesine arkadaşlarımın çoğu internet kullanmayı bilmiyorlardı.eskiden bilenler bilir sokaklarda sabahın 6'sında simitçiler gelirdi bağırırlardı.bozacılar akşamları bağırırlardı.bayramlarda dost,akraba bayramlaşmaya giderdi.misafirler habersizce oturmaya gelirlerdi
.kızlar böyle değildi facebook'a giriyorum eski kız arkadaşlarıma bakıyorum sanal alemde çok değişiyorlar sokakta pısırık,küfür etmeyen kızlar facebook'ta ana avrat sövüyor sövmeyin demiyorum ama suçsuz yere neden yapıyorsunuz..eskiden insanlar camiye giderlerdi şimdi camiye gidiyorum bir bakıyorum ön safın 2'si dolu CUMA NAMAZLARINDA.en önemlisi TÜRKÇE'MİZ adam akıllı kullanılıyordu.ve şimdi bunların hepsi yok oldu denilecek kadar azaldı.
!HAYAT ÇOK DEĞİŞTİ ÇOK!
.kızlar böyle değildi facebook'a giriyorum eski kız arkadaşlarıma bakıyorum sanal alemde çok değişiyorlar sokakta pısırık,küfür etmeyen kızlar facebook'ta ana avrat sövüyor sövmeyin demiyorum ama suçsuz yere neden yapıyorsunuz..eskiden insanlar camiye giderlerdi şimdi camiye gidiyorum bir bakıyorum ön safın 2'si dolu CUMA NAMAZLARINDA.en önemlisi TÜRKÇE'MİZ adam akıllı kullanılıyordu.ve şimdi bunların hepsi yok oldu denilecek kadar azaldı.!HAYAT ÇOK DEĞİŞTİ ÇOK!

ben de sınavlardan daha yüksek alırdım :/