furcin
Üye
-
Konu Sahibi
-
özellikler?
modern combat 2 yi süper çalıştırdıda modern combat 3 ü yükleyemedim apk yi yüklüyrom klasör oluşmuyor şuana kadar kaldırmadığı oyun yok bfbc2 yide çalıştırdı modern combat 3 hakkında bilgisi olan lütfen yardım etsinBende ALıcam cihzdan çalştrdımı kardeşim omdern combat 3 ü ?
onu nasıl yükleyeceğimYeni firmware ile piyasada bulunan cogu 3g modemi calistiriyo bilginize
markette paralı pes felan internetten indirceksin googla pes 2012 apk+sd indir yazıp ara ordan bulursun kurulumu felanda yazarbendede bu tabletten vada pesi falan marketten bulamadım nasıl yükleyebilirim
bende artes i701 aldım 3-4 güne gelcek fakat bu tablet için oyunları nerden indiriyoruz?
herevelazım dan 227 tl ye aldım ama daha elime geçmedi 2 yıl garantili bence süper aletsorması ayıp kaça aldın ve dokunmatigi nasıl genel olarak tavsiye eder misin?
ben 215 tl ye aldım dokunmatiği çok iyi yanlız jarzda biraz deliriyo dokunmatiği herkese tavsiye ederim fiyatı çok uygun grafik işlemcisi felanda çok iyisorması ayıp kaça aldın ve dokunmatigi nasıl genel olarak tavsiye eder misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?