Arshavin: "Greve giderim!"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dwyane_Wade

Üye
    Konu Sahibi
Arshavin: "Greve giderim!"
Kendisiyle yakından ilgilenen Premier Lig ekibi Tottenham'dan Andrei Arshavin için çok yüksek bir bonservis bedeli isteyen Rus ekibi Zenit St Petersburg yıldız oyuncunun transferine büyük ölçüde engel oluyor.

Bu yaz İsviçre-Avusturya ortaklığında düzenlenen 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Rusya Milli Takımı'yla hayli başarılı bir performans sergileyen Arshavin için Barcelona'dan gelen teklifler de geri çevrilmişti.

Yıldız oyuncunun menajeri Dennis Lachter İngiltere'de Independent Gazetesi'ne yaptığı açıklamada "Rusya'da işler böyle yürür, oyuncunun arzuları ve düşünceleri kesinlikle değersizdir. Sanırım Sovyetler Birliği döneminden beri devam eden bir alışkanlık, birşeyin de değişeceğini sanmıyorum. Andrei köle muamelesi görüyor, büyük patronlara karşı gelmek imkansızdır" demişti.

Bu gelişmelerin ardından çarpıcı bir açıklama da Arshavin'den geldi, yıldız oyuncu "Menajerimin de belirttiği gibi; ne düşündüğüme kesinlikle önem verilmiyor. Eğer istenen yüksek bonservis bedeli yüzünden transfer olamazsam greve giderim" dedi.
 
schumici

schumici

Üye
tottenham arshavini de alırsa seneye şampiyonlar liginde oynayabilcek bi yerde ligi bitirebilir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt