Arsenal evinde kral!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Arsenal evinde kral!


[h=2]Evinde oynadığı son 15 Şampiyonlar Ligi maçında yenilmeyen Arsenal, seriyi sürdürdü. Arsenal, Olimpiakos'u Gervinho, Podolski ve Ramsey'in golleriyle 3-1 mağlup etti ve ikide iki yaparak liderliğini sürdürdü. Olimpiakos'un tek sayısı Mitroglou'dan geldi.[/h]
Şampiyonlar Ligi'ne Montpellier'i 3-1 yenerek başlayan Arsenal, ikinci karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı başardı.

Evinde Olimpiakos'u ağırlayan Arsenal, Gervinho, Podolski ve Ramsey'in golleriyle karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Olimpiakos'un tek sayısı ise Mitroglou'dan geldi. Bu puanla Arsenal 2'de 2 yaptı ve liderliği sürdürdü. İlk maçında Schalke'ye mağlup olan Olimpiakos ise ikinci haftanın ardından da puanla tanışamadı.
Karşılaşmanın ilk golü 42. dakikada geldi. Gelişen Arsenal atağında ceza yayının üzerinde topla buluşan Gervinho, düzgün bir vuruşla kaleci Megyeri'yi mağlup etti ve takımını 1-0 öne geçirdi.
Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sonuçlanacak diye beklenirken Olimpiakos'ta Mitroglou sahneye çıktı. Sol kanattan yapılan ortada ceza alanı içerisinde top iyi yükselen Mitroglou skora eşitlik getirdi.
İlk yarı karşılıklı gollerin ardından 1-1 sona erdi.
Dakikalar 56'yı gösterirken Arsenal bir kez daha üstünlüğü yakaladı. Sol kanattan Gervinho'nun ceza alanına girdikten sonra içeriye çevirdiği topta Podolski'nin sert vuruşunda kalecinin meşin yuvarlağa müdahelesine rağmen top filelerle buluştu ve Arsenal skoru 2-1'e taşıdı.
89'da gole yaklaşan Ramsey 90+4. dakikada skoru ilan eden gole imza attı. Rakibinden sıyrılarak ceza alanına topla giren Ramsey, kaleciyle karşı karşıya kaldı ve düzgün bir vuruşla mücadelenin skorunu belirledi.
MONTPELLIER SON DAKİKADA!
B Grubu'ndaki diğer karşılaşmada Schalke evinde Montpellier ile karşı karşıya geldi. 2-1'lik üstünlüğünü koruyamayan Schalke, son dakikada yediği golle 1 puana razı oldu.

Montpellier bu skorun ardından gruptaki ilk puanıyla tanışırken, Schalke de puanını 4'e yükseltti ve ikinci sıradaki yerini korudu.
Karşılaşmanın 13. dakikasında Ait-Fana güzel bir golle gol perdesini açtı. Ceza alanının dışından, önde olan kalecinin uzanamayacağı köşeye müthiş bir top gönderen Ait-Fana takımını 1-0 öne geçirdi.
Konuk takımın gol sevinci sadece 13 dakikada sürdü. 27. dakikada ev sahibi Schalke, Draxler ile skoru eşitledi. Ara pasında ceza alanının arkasına sarkan Draxler, kaleci Jourdren'i de geçti ve skoru eşitledi.
Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmazken ilk 45 dakika 1-1 sona erdi.
52. dakikada konuk takım 10 kişi kaldı. Ceza alanı içerisinde Draxler'i düşüren Bocaly, kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve Montpellier kalan dakikaları 10 kişi tamamladı. Bu pozisyondan doğan penaltı atışını ise Huntelaar gole çevirdi ve Schalke 53. dakikada 2-1 öne geçti.
65. dakikada Huntelaar'ın sert vuruşunda kaleci Jourdren topu güçlükle çelerken, son dakikalarda Montpellier'in geliştirdiği atakta konuk takım beraberliği getiren golü kaydetti. Dakikalar 90'ı gösterdiğinde ceza alanı dışından düzgün bir vuruşla kaleci Unnerstall'ı mağlup eden Camara skora eşitliği getirdi.
Kalan dakikalarda başka gol olmazken mücadele 2-2 sona erdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
232
Eren Değerli
Sekonet
Cevap
0
Görüntüleme
379
Sekonet


Üst Alt