Uygulama ARMV6 TEMPLE RUN SORUNU BULUNDU !!

Sponsorlu Bağlantılar

weareyoung

weareyoung

Üye
    Konu Sahibi
ARMV6 TEMPLE RUN SORUNU BULUNDU !!
Arkadaşlar temple runda karelenme sorunu çözüldü ancak kendiliğinden suya atlama sorunu çözülemedi çözülememisinin sebebi ise sorunun nereden kaynaklandığının bilinmemesi . Ace 5830i telefonumda temple run oynarken bu sorunun nereden kaynaklandığını farkettim (kendiliğinden suya atlama sorunu)Sorun şundan kaynaklanıyor:Oyun esnasında örneğin 10.000 lerdeysek (sağ üstteki sayaca göre) sayaç 10.000 den direkt 100.000 lere atlıyor e haliyle oyun daha 10.000 de yani biz hala 10.000 lerin oyununu oynuyoruz.Ancak sayaç 100.000 lerde olduğu için oyun arka planda kendiğilinden işliyor.Kısaca oyunda biz köprüde sağa döneceksek (10.000 lerde) aslında sayaç 100.000 lerde olduğu için sola dönmemiz gerekiyor bu yüzden oyun dosyaları çakışıyor ve yeni baştan oynamamız için oyun bizi suya düşürüyor veya oyun kapanıtıyor.
İNTERNETTEKİ TÜM APK LARDA BİRBİRİNİN AYNISI.BENİMDE ARMV6 YA PORTLAMA BİLGİM ŞU AN İÇİN OLMADIĞINDAN BİLEN BİRİNDEN ARMV6 YA OYUNU PORTLAMASINI RİCA EDİYORUM (YENİ BAŞTAN) AŞAĞIDA ORJİNAL GOOGLE PLAYDEN İNDİRİLMİŞ OYUNUN LİNKİ VAR. BİLEN BİRİ VARSA TEMPLE RUN OYUNUNU ARMV6 YA PORT EDEBİLİR Mİ ? KOSKOCA MAXİCEPTE ŞU PORTU YAPABİLECEK EN AZINDAN BİRİ VARDIR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER .

OYUNUN ORJİNAL LİNKİ

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Portlama İşi Böyle Olmaz Ki, Yapılmış Bitmiş Bir Uygulamadan Böyle İş Çıkmaz. Kaynak Kod Dosyalarına Erişirsin, Uygun SDK Hangisi İse Onunla Derlersin..

weareyoung

weareyoung

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bir aralar bende portlamayı denedim ancak olmadı bende bilen birinden yardım istiyorum sen bu işlerden herhalde anlıyorsun sen şu temple run u yeniden derleyemez misin ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
kardeşim bir aralar bende portlamayı denedim ancak olmadı bende bilen birinden yardım istiyorum sen bu işlerden herhalde anlıyorsun sen şu temple run u yeniden derleyemez misin ?

Bunu En Kolay Yapımcısı Yapar, Ki Zaten Oyunun Kaynak Kodlarını Vermez Kolay Kolay :) . Yoğun Şekilde İstenildiğini Belirtirseniz, Geniş Kitle Yakalarsan.

weareyoung

weareyoung

Üye
    Konu Sahibi
Bunu En Kolay Yapımcısı Yapar, Ki Zaten Oyunun Kaynak Kodlarını Vermez Kolay Kolay :) . Yoğun Şekilde İstenildiğini Belirtirseniz, Geniş Kitle Yakalarsan.

Peki yapımcıya nasıl ulaşabilirim bu konuda bir bilgin var mı ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

Eğer Dediğin Temple Run Bu İse Burada Tüm Bilgiler Yazmakta.. Değilse Yine Play Storeden Bilgilere Ulaşırsın..