arkdaşlar yenni telefon alıcam hangi işletim sistemi daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
arkdaşlar yenni telefon alıcam hangi işletim sistemi daha iyi
arkadaşlar ben yeni bir telefon alıcam sizce hangi illetim sistemi daha iyi ben uygulama oyun ve programları çook severim o yüzden en çok uygulama oyuj n program hangi işletim sisteminde var

rapege

Üye
İphone OS'yi oyunlarda tek geçerim bende İphonemi oyun için almıştım tavsiyemdir

Paranoya

Üye
iOS işletim sistemi ve Symbian tercihimdir , çünkü oyun ve uygulama bulmak daha kolay .

Konu Sahibi
arkdaşlar saolun yorumlar için ama iOS işletim sistemi ipone da var ve benim ona verecek param pek yok o yüzden iOS işletim sisteminden sonra en iyi işletim sistemi sizce hangisi android e her geçen gün yeni şeyler çıkyıor ama bada veya windows nasıl acaba

Android ile Windows Mobile ı karşılaştıracak olursak Android ezer geçer.

Android ile ne Symbian'ı karşılaştırırım. Ne de Windows Mobile'i. 2sini de ezer geçer. iPhone alacak bütçen yoksa kesinlikle Android kullanan bir telefon al derim. Tek eksiği yeni bir OS olduğundan uygulama ve oyun az. Fakat her geçen gün yenileri çıkıyor. 2-3 aya kadar yeterli uygulama ve oyun sayısına da erişeceğinden eminim...

Konu Sahibi
saolunn arkdaşlar yorumlar için android gerçekten gelecek vaat ediyor ama windows 7 nasıl sizce

UMPC almanı öneririm.hem android hem windows ce hemde linux yüklü oluyor

mesela şu ?

cataron

Üye
Bence Android ! Önümüzdeki seneler adını daha da çok konuşacağız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...