arkdaşlar yenni telefon alıcam hangi işletim sistemi daha iyi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar yenni telefon alıcam hangi işletim sistemi daha iyi
arkadaşlar ben yeni bir telefon alıcam sizce hangi illetim sistemi daha iyi ben uygulama oyun ve programları çook severim o yüzden en çok uygulama oyuj n program hangi işletim sisteminde var

rapege

rapege

Üye
İphone OS'yi oyunlarda tek geçerim bende İphonemi oyun için almıştım tavsiyemdir :)

Paranoya

Paranoya

Üye
iOS işletim sistemi ve Symbian tercihimdir , çünkü oyun ve uygulama bulmak daha kolay .

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar saolun yorumlar için ama iOS işletim sistemi ipone da var ve benim ona verecek param pek yok o yüzden iOS işletim sisteminden sonra en iyi işletim sistemi sizce hangisi android e her geçen gün yeni şeyler çıkyıor ama bada veya windows nasıl acaba

OnurAkın

Üye
Android ile Windows Mobile ı karşılaştıracak olursak Android ezer geçer.

scorpidos

scorpidos

Üye
Android ile ne Symbian'ı karşılaştırırım. Ne de Windows Mobile'i. 2sini de ezer geçer. iPhone alacak bütçen yoksa kesinlikle Android kullanan bir telefon al derim. Tek eksiği yeni bir OS olduğundan uygulama ve oyun az. Fakat her geçen gün yenileri çıkıyor. 2-3 aya kadar yeterli uygulama ve oyun sayısına da erişeceğinden eminim... :)

kalplerinprensi

kalplerinprensi

Üye
android al

--------------- Ekleme ---------------

İphone OS'yi oyunlarda tek geçerim bende İphonemi oyun için almıştım tavsiyemdir :)

oyun için tel alacaksan android tel. ile bitane psp slim al derim.

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
saolunn arkdaşlar yorumlar için android gerçekten gelecek vaat ediyor ama windows 7 nasıl sizce

-Pablo Escobar

-Pablo Escobar

Üye
UMPC almanı öneririm.hem android hem windows ce hemde linux yüklü oluyor

mesela şu ?

cataron

cataron

Üye
Bence Android ! Önümüzdeki seneler adını daha da çok konuşacağız..

SAINT1

SAINT1

Üye
Android derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt