Arkdaşlar bunu Symbian için Yapabilirmiyiz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaşlar bunu Symbian için Yapabilirmiyiz ?

:hmmm

MrTech

MrTech

Üye
olabilecegini pek zannetmiyorum

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
anca wallpaper olarak kullanırız diyosun yani :D

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Neden wallpaper olarak kullanıyorsun hep aynı gün aynı saat :):)

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
olur kardes ama flash olarak

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Yaparsın flasha gerek duymadan veya yapılır.Hazır template kullanılmış hiç bir emek yok diyebilirim.İşin zor yanı Adobe İllustrator kullanmakda kalıyor içeriğine girmene gerektirecek bir durum olmadığından aslında oda kolay diyebilirim.Ama içerik düzeyinde olsaydı çok sıkı bir eğitim gerektirirdi.Şahsen yapmayı isterdim dediğim gibi görünüm yanıyla değilde kullanılan malzemeye bakınca oldukca basit ama İllustrator'u 2 gün önce kullanmadığımdan dolayı format birlikteliğinde kaldırdım.Yapan mutlaka olur ama sen ön hazırlık olarak, hazır template yada diğer bir deyimle vektörel resimlere yönel.İndirbox'dan temin edebilirsin.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Zor :kotu:

• Beğen
Tepkiler: ayran3883
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

Zor yanı yok arkadaşım zor denilecek yanını söyle bana ? Hazır template ve biraz Adobe İllustrator bilgisiyle rahatca yapılır.Çizim veya yazım yok görünürde şayet öyle bir durum söz konusu olsaydı zor yanına fazlasıyla katılırdım.Aldanmayalım en azından detayına girelim.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ben Dış Görünüş Dedim Tepe Taslak Aslında Zor Değilde Uğraştırır Zaman Alır :)

• Beğen
Tepkiler: ayran3883
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Uygulamayı yapmak zor değil gibi ama tüm ekranı kaplaması dış görünümü geçtik onlar hareketli olcak saatin göstergesi gibi widget olarak çook zor ama belki uygulama olarak olur

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
Yaparsın flasha gerek duymadan veya yapılır.Hazır template kullanılmış hiç bir emek yok diyebilirim.İşin zor yanı Adobe İllustrator kullanmakda kalıyor içeriğine girmene gerektirecek bir durum olmadığından aslında oda kolay diyebilirim.Ama içerik düzeyinde olsaydı çok sıkı bir eğitim gerektirirdi.Şahsen yapmayı isterdim dediğim gibi görünüm yanıyla değilde kullanılan malzemeye bakınca oldukca basit ama İllustrator'u 2 gün önce kullanmadığımdan dolayı format birlikteliğinde kaldırdım.Yapan mutlaka olur ama sen ön hazırlık olarak, hazır template yada diğer bir deyimle vektörel resimlere yönel.İndirbox'dan temin edebilirsin.

hmm illusttator kolay ben kullanuyorum resim üzerine okuyon ablamda var oda onu kullanıyor. Benim sadece kullandıklarım illustratör inkscape ve otocat bende teknik resim okuyorum :

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Kusura bakma ama en kolay yolu gidip uygulamanın kullandığı işletim sistemine sahip telefon almak,veya Symbian uygulamalarına yönelmek.

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Ben Dış Görünüş Dedim Tepe Taslak Aslında Zor Değilde Uğraştırır Zaman Alır :)

Arkadaşım biraz bilgiyle konuşalım.Dış görünüş veya iç görünüş bu konuyla müdahil olmıyalım.Zor deyipde geçiyorsun sonra birde olmıyacak işe imza atıyorsun.Konuya bakacak olursak iç-dışla karartmadan.Vektörel olarak bakarsak veya arka plan resmi gözüyle anımsayacak olursak.Kremsi resim komple yukarıdan aşağıyı kaplamak üzere yerleştirilmiştir orta kısımda ki ise bilhassa hazır vektörel resim sadece üzerine ekleme yapılmıştır.Menü seçeneğine gelecek olursak yine hazır bir resim sadece Adobe İllustrator ile boyutlandırmak veya gerekiyorsa renk vermek yeterli olacakdır.Fakat onada gerek yok bu paket başdan sona hazır olduğu için sadece boyutsal yanı var.Yani zor yanı var demek için anlamamak lazım diye düşünüyorum.

hmm illusttator kolay ben kullanuyorum resim üzerine okuyon ablamda var oda onu kullanıyor. Benim sadece kullandıklarım illustratör inkscape ve otocat bende teknik resim okuyorum :

Resim üzerine okumak değilde Photoshopla uzun bir zamandır uğraşıyorum.Aslında günümüz gereğini göz önünde bulunduracak olursak artık Adobe İllustrator şart koşmaya başladı.Biliyorsan senin için daha iyi ilerisi adına ve şu an adına.Fakat sadece bu yeterli değil öncelikle hazır bir vektörel template ve ek olarak Carbide Symbian bulundurmalısın.Templateyi bulurken uyumlarına dikkat etmende fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt