Arkdaslar Birisi Yardım Edebilirbi Rica Etsem ? :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samsunlum55

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaslar Birisi Yardım Edebilirbi Rica Etsem ? :S
arkdaslar benim N73'üm var ve bir türlü hack yapıLmıyor :S Versiyon Gücelledim Onun İçin mi acaba ? :S Bütün hack İşemlerini yaptım sacmen x-plore instalserver'ı bın klasorune atıyorm teli yenıden baslatıyorum rotateme vb. program yukluyorum hala sertifika hatası alıyorum nedeni nedir acaba :S

samsunlum55

Üye
    Konu Sahibi
arkdaslar telin versiyonu : V 4.0747.31.0.1 :S arkdasLar bunu nasıL hackLiycez bu versiyona hack yapıLırmı :S

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
nasıl bi hata veriyor? Programı yüklerken "sertifika tarafından kısıtlanıyor" hatası veriyorsa çözümünü biliyorum ama diğer sertifika hatalarını veriyosa hackte bi problem vardır

samsunlum55

Üye
    Konu Sahibi
kardesm rotate me yukluyorum :S Sertifika hatası veriyor :S Uygulama Sağlayıcısına Başvurun gibi bişiy diyor :S

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
sadece rotate me yüklerken mi hata veriyo? Diğer programları yükleyebiliyomusun

samsunlum55

Üye
    Konu Sahibi
dier uygulamalardada veriyor :S hack olmuyor heraLde versiyon gücellemiştim 2 ay Önce fLn :S yönteleri hep yapıyorm aynı şekilde x-ploredeki ayarları sonra secmandekileri dier programlardakileri ama olmuyor yardım edicek varmı acaba :S

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
kardeşim yukarda da bağlantısı verilen "Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar
Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)" adlı konuya git ordaki yöntemleri dene. Ikinci yada üçüncü yöntem tam hatırlamıyorum ama ise yaramıştı iki tane N95 hackladm

samsunlum55

Üye
    Konu Sahibi
kardesm Onu deniyordum sımdı telefon nete baglanıyor sertifika dogrulaması için :S Onuda denedim sys klasörünü görünür yapmısdım eski haLine donmus girilmiyor içine :S sys klasörünü kalıcı olarak nasıl açıcagız belki onun için olmuyordur :S

Symbianist

Symbianist

Üye
inanu da benim gibi olmaya başladı dur daha fazlası da olacak:D

Mücahit G

Mücahit G

Üye
=D yanında olsa dövecek adamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt