KinG CrazY
Üye
dıyecek tabı guzel oluncapeki arka kılıf bulabıyomuyuz telefoncular da ?
Çok teşekkür ederim.Evet kapida odeme var 13 lira fazla veriyon
Yazılıma önem vermem diyorsun ama romlar yazılım işi malum. Telefon için geliştiriciler destek vermiyorsa rom konusunda sıkıntı yaşarsın. Moto g'nin xda'da sayfası var. Rom çeşitliliği fazla olacaktır. Gerçi GMD için de oldukça fazla rom var. Bence MTK işlemciye bulaşma.valla yazılıma pek önem vermem zaten aldıgım 1 . haftası rom atarım onun için sıkıntı yok yani şuanda t50 iyi gibi duruyo tasarım fılan moto g den ıyı zaten aynı işlemci kullanıyolar kamerada ıyı olunca moto g yı eledım yanı
Zaten alanda onun için alıyor tam bir f/p + saf androidsırf yazılım ıcın bıle moto g alabılırım
Bıktım tek tek cevap vermeden e tamam güzel diyoz moto g den tek farkı kamerası ve boyutu için alınırmı onlar aldın diyelim sonrası ne olacakMotorola Moto G'nin güncelleme desteği iyi ama Turkcell T50 çok iyi donanıma sahip. Bence T50 al.
Sana ne kardeşim. İnsanlar istediği telefonu önerir. Her T50 diyene karşı mı çıkacaksın?Bıktım tek tek cevap vermeden e tamam güzel diyoz moto g den tek farkı kamerası ve boyutu için alınırmı onlar aldın diyelim sonrası ne olacak
He he tamam alın alın.Sana ne kardeşim. İnsanlar istediği telefonu önerir. Her T50 diyene karşı mı çıkacaksın?
Millete zorla Moto G aldıramazsın. Tamam?He he tamam alın alın.
Şuan sadece gülüyorum """"TAMAM?""""Millete zorla Moto G aldıramazsın. Tamam?
Donanımları aynıMotorola Moto G'nin güncelleme desteği iyi ama Turkcell T50 çok iyi donanıma sahip. Bence T50 al.
kamera fılan dıye daha ıyı demıstır ama ekran kalitesi ve sarj suresı moto g de muazzam bugun 1 2 gıbı gorme sansım var gıdıp bı goruyum ancak oyle karar verılcek bıseyDonanımları aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?