Galaxy Grand Arkaplan resmi nereye kaydediliyor ! Acil Yardıma İhtiyacım Var

Sponsorlu Bağlantılar

emir28

emir28

Üye
    Konu Sahibi
Arkaplan resmi nereye kaydediliyor ! Acil Yardıma İhtiyacım Var
arkadaşlar hafıza kartımın kaybolması sebebi ile telefonumda arkaplan olarak ayarladığım resmi telefondan almak istiyorum fakat telefondan bunu nasıl çekip alabileceğimi bilmiyorum. yardımlarınızı bekliyorum. o resim benim için çok önemli ve değerli. resmin nereye kayıt edildiğini bir türlü bulamadım eğer yardımcı olursanız minnettar kalacağım...
arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu ?

kralberk13

kralberk13

Üye
@H0lligan bakarmısın

• Beğen
Tepkiler: emir28 ve H0lligan
emir28

emir28

Üye
    Konu Sahibi
data/system/users/0/wallpaper
Dizininde böyle bir dosya olacak onu alıp kaydedin telefona ve yeniden adlandırıp sonuna .png .jpg felan ekleyin.

Bu dizin için ROOT lazım ROOT var ise;
Dosya Yöneticiler - ZArchiver Pro 0.8.4 Mavi Tema + Çeviri Düzenlemesi [Unoffical][Root Dosya Yöneticisi]

Bunu yükleyip ROOT dizinine girebilirsiniz hocam.

root yok fakat o resim için herşeyi göze alırım allah razı olsun çok çok teşekkür ediyorum ... allah ne muradın varsa versin kardeşim...

yukarıda paylaştığım link üzerinden root yapmamda sıkıntı çıkar mı acaba ?

samsung galaxy grande 2 lte kullanıyorum orada 4.4.2 kitkat sürümü için yazıyor fakat benim telefonumda 4.3 sürümü mevcut sorun yaşar mıyım root sırasında

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
root yok fakat o resim için herşeyi göze alırım allah razı olsun çok çok teşekkür ediyorum ... allah ne muradın varsa versin kardeşim...

yukarıda paylaştığım link üzerinden root yapmamda sıkıntı çıkar mı acaba ?

samsung galaxy grande 2 lte kullanıyorum orada 4.4.2 kitkat sürümü için yazıyor fakat benim telefonumda 4.3 sürümü mevcut sorun yaşar mıyım root sırasında
Olabilir hocam konu sonunda sadece bu sürüm için diyor.
Bence siz klasik yol dan bilgisayara kingo yükleyip, telefonun hata ayıklama modunu açıp bağlayın ve ROOT layın.

• Beğen
Tepkiler: emir28
kralberk13

kralberk13

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

burdan bakarak yapa bilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: emir28
kralberk13

kralberk13

Üye