Arkadsalr İlk kitabım İçin yayın evi ile anlastım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zibidi39

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi
Arkadsalr İlk kitabım İçin yayın evi ile anlastım
selam arkasalr ılk kıtabım ıcın yayaın evi ile anlstım umraım sızde destek olursunuz bana ıste ılk kıtabım

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
hayırlı ugru olsun canmı murtamı diyelim :hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hayırlı uğurlu olsun..konusu ne?

zibidi39

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi
korasana hayır dıyorum bende burdan :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Komedidir kesin :) hayırlı ola.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kardeş bak şaka değil değil mi ?:ehe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine pek dikkat etmezsin de o sebeple sordum :ehe

Berlin Boleyn

senin adın murat karaarslanmı :ehe:ehe

gökhanates

gökhanates

Üye
Sallama . . .

Daha arkadaşlar yazmasını bilmezken kitap mı yazıcaksın ? :kop:

Zibidi kitabı Murat Karaaslan'a aittir. İçeriğinde; Gülhan, Yanlış Numara, Elif, Salman Baba gibi . .

- İletişim -
Tlf:...+49203/ 5008914 -15
[email protected]

Ekleme -

Murat Karaaslan'ın Sitesi:

Not: Nickin Zibidi diye bide milleti yutturacak. Vay zibidi vay :) Burası maxi yalan olmaz.

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
heyırlı olsn :D

DPool

DPool

Üye
maxiceplilere indirim yok mu

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kolpa zibidi :kop:

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
hayırlı olsun :ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi
Sallama . . .

Daha arkadaşlar yazmasını bilmezken kitap mı yazıcaksın ? :kop:

Zibidi kitabı Murat Karaaslan'a aittir. İçeriğinde; Gülhan, Yanlış Numara, Elif, Salman Baba gibi . .

- İletişim -
Tlf:...+49203/ 5008914 -15
[email protected]

Ekleme -

Murat Karaaslan'ın Sitesi:

Not: Nickin Zibidi diye bide milleti yutturacak. Vay zibidi vay :) Burası maxi yalan olmaz.
maxicepte senden cok takılmıslıgım var yalan olup olmıcagını bırakta baskaları kara versın.
sözlerıne dıkkat edersen sewnırım

arkadsalr bu konuyu gırgır olsun dıye acmıstım kıtap ısmıyle nıckım uyuya dıye gırgır oldugunu anlarsınız dıye ama baktım bı kac yorum kıtabı gercekten ben yazmısım gıbı geldı ses etmedım :D gıttıgı yere kadar gıtsın ıstedım yorumlara baktım bı kac arkadsın yorumu gercekten gusel yanı samata bır kacnın yorumuda cnmı sıktı mudahale edeyım dedım.

not:şimdide aşk dıye bı kıtap yazıyorum bırısı sıyah dıgeıde pembe kapaklı olarak baskıya cıkıcak haberınız olsun

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
hayırlı olsn :D

gökhanates

gökhanates

Üye
maxicepte senden cok takılmıslıgım var yalan olup olmıcagını bırakta baskaları kara versın.

sözlerıne dıkkat edersen sewnırım

arkadsalr bu konuyu gırgır olsun dıye acmıstım kıtap ısmıyle nıckım uyuya dıye gırgır oldugunu anlarsınız dıye ama baktım bı kac yorum kıtabı gercekten ben yazmısım gıbı geldı ses etmedım :D gıttıgı yere kadar gıtsın ıstedım yorumlara baktım bı kac arkadsın yorumu gercekten gusel yanı samata bır kacnın yorumuda cnmı sıktı mudahale edeyım dedım.

not:şimdide aşk dıye bı kıtap yazıyorum bırısı sıyah dıgeıde pembe kapaklı olarak baskıya cıkıcak haberınız olsun
Yalanım anlaşılınca söyledim desene şuna :oke:

Neyse zibidiciğim sana iyi sallamalar :kop:

zibidi39

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi
Yazdıklarınıza dikkat edin!

ChavRash

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt