Arkadaşlık Böyle Birşey

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatihyet

Fatihyet

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlık Böyle Birşey
Tekne kazasında ayağı kopan Rıdvan için arkadaşları gece gündüz, ayağının koptuğu sahilde gitar çalıp para topluyor. Herşey 50 bin YTL'lik protez için.

Tekne kazasında bacağı diz altından kopan İstanbulsporlu genç futbolcu Rıdvan hastanede yaşam savaşı veriyor. Arkadaşları ise her şeyi futbol olan Beckham Rıdvan için sahilde gitar çalıp, protez parası topluyor

Rıdvan Beder. 17 yaşındaydı. Tüm hayatı futboldu. İstanbulspor genç takımının yıldız forvetiydi. Oynadığı tüm maçlarda ağları havalandırıyordu. Yakışıklıydı. Arkadaşları ona Beckham diyordu. Tek hayali vardı.Ünlü bir futbolcu olmak. İstanbul Büyükçekmece’de 2 gün önce Erhan Öktem (29) ve birkaç arkadaşı tekneyle açıldı. Yüzmeye başladı. Bu sırada Öktem, gaza yüklenip geri manevra yaptı. Teknenin altına giren Rıdvan’ın sağ bacağı pervaneye takıldı ve diz kapak üstünden koptu. Ortalık bir anda kan gölüne döndü.

AİLESİ PERİŞAN OLDU

ARKADAŞLARI talihsiz genci hemen hastaneye yetiştirdi. Ardından kopan bacak denizde aranmaya başlandı. Bacak 2 saat içinde bulunabilseydi yerine dikilebilecekti. Ancak aramalar sonuçsuz kaldı. Hastanede tedavi altına alınan Rıdvan’ın hayati tehlikesi sürüyor. Ailesi ise hastane bahçesinde çocuklarının kurtulması için dua ediyor. Yaşananlara isyan eden baba Hasan Beder tepkili. ‘Bizim haberimiz yoktu. Tekneyi süren alkollüymüş. Oğlumun geleceği mahvoldu. Artık futbol oynayamayacak’ diyor.
6 BİN YTL TOPLANDI

RIDVAN’IN bazı arkadaşları hastaneden ayrılmazken diğer bir grup ise olayın yaşandığı sahilde gitar çalıp, protez parası toplamaya çalışıyor. ‘Protez için 50 bin YTL gerekiyor’ diyen gençler, önceki akşamdan beri 6 bin YTL topladı. Gençlerin bu davranışı vatandaşların da büyük ilgisine neden oldu. Kampanyayı başlatan gençler, ‘Aramıza dönmesi için her şeyi yapacağız’ diye konuşuyor. KUZENİNİN ELİNİ SIKTI

Bilinci açık olan Rıdvan’la dün kuzeni Deniz Yayın’ın yoğun bakımda görüşmesine izin verildi. Beder çıkışta gözyaşlarına boğulup içerde yaşananları şöyle anlattı: ‘Yanına oturup, elini tuttum. ‘Rıdvan’ diye seslendim. Elimi sıktı. Gözlerini aralayıp, gülümsedi. Ardından eliyle kopan bacağını gösterdiğinde yüzünde hüzün vardı. O an ağlamamak için kendimi zor tuttum. Ona yaşamasının önemli olduğunu, protez bacağın bu problemi kolayca çözeceğini anlattım...’

kingenes

kingenes

Üye
Vay be...işte arkadaşlık budur..dost kara günde belli olur die boşuna dememişler...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Bencede kardeşim!!..Dost çok önemli bi kavram!!.

cllgr

cllgr

Üye
bugün haberlerdede gösterdiler,arkadaşları hastanenin bahçesine kamp kurmuşlar nöbet tutuyorlar.hastaneden çıkıncaya kadar buradan ayrılmıyacgız diyorlardı.bir an ki dikkatsizlik çocugun hayatını karartmış.denizde tekne kazalarıda artdı,sorumsuz insanların yüzünden.yazık çocuk daha 17 yaşındaymış.ysade bacagı dğil,midesinin bir kısmı vede bagırsaklarıda hasar görmüş.acil şifalar umarım bu yaşam savaşından galip çıkar.

Fatihyet

Fatihyet

Üye
    Konu Sahibi
Allah böyle kazalardan korusun. halimize şükredelim. ve Allah hepimize böyle dostlar versin

kingenes

kingenes

Üye
Amiiiiiiiiiiiiiinnn...

delimakina

Üye
:S ne güzel be

ben_daha_yeniyim

Üye
Arkadaşlar arkadaşımız için çok üzüldüm,Allah büyük sabır versin bunada şükür

Bende geçirdiğim iş kazası yüzünden 1 bucuk ay oldu evden dışarı çıkamadım küçük parmagım koptu fakat hastaneye cabuk yetsebıldıgım için kurtuldum şuan hala acısını çekiyorum ve yaklasık 1 senede tedavı gormeye devam edecegım.

Asıl anlatmak istedıgım ınanın bana hiç kimsenin başına gelen bir kazayı o kazayı yasayan kişiden başkası bilemez belki siz bu haberi okurken üzülüyor olacaksınız ama bunu kabul edinki en fazla 1 dakıka
sonra kahkahalarla gulecek...

Belki 1 gün belki 1 hafta kısa süre sonra böyle bir haber daha okudugunuzda yenıden aynı şeylerı yasayacak ve dusuneceksınız ve unutacaksınız tıpkı ötekini unuttugunuz gibi.

Benim başıma gelen ufak bir kaza belki kolumuda kaptırmama neden olabilirdi gözümün önünde canlandırdıgımda artık hayatı hergun doyasıya yasamayı sectım cunku her an yasama veda edebılırız bu bır gercek.

sevgili Arkadas buyuk gecmış olsun sana son sözüm unutmaki bu denlı harıka arkadasların var keşke benımde sır gıbı guvendıgım dostlarım yanımda olabılseydı cogunu daha ıyı tanıdım.

Benım kendıme tek tesellim bu dünyanın etrafında yoksul ülkelerde savaşlarda ölen yaralanan zavallı çocukların vucutları parçalanmış bir şekilde can vermesini kendi gözlerimizle izlerken bu duruma şükretmek.

umarım Allah hepsinin hesabını fazlasıyla verir ve bu hiçbir günahı olmayan masum cocukların cektıgı acıların hesabını sorar, vede bu sekılde kaza gecırmış arkadaslarımızın hayata baglılıgını bıze gostererek sakat olmayan bu halımızle yasama küsmeyi bize utanç verıcı olarak kabullendırmeyı öğretir..

Rıdvan kardeşim şimdiden senin için en mutlu günlerin gerceklesmesini diliyorum sağlıcakla kal.

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
geçmiş olsun gercekten zor allah yardımcısı olsun

Caine

Caine

Üye
allah sabırlar ve şifalar versin. umut ediyorum ki o para en kısa zamanda toplanır ;)

kingenes

kingenes

Üye
inşallah toplanır bi uzvu olmadan yaşamak insan işkence olsa gerek...

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
vay be çok iyi düşünmüşler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt