Arkadaşlığımı riske atıp şansımı denemelimiyim? (ACİL)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Teşekkürler kardeşim

----------Eklendi @ 18:26:10 ---------- Yazıldı @ 18:23:05 ----------

Ne diyim kardeş geçmiş olsun ınş benimde böyle olmaz

----------Eklendi @ 18:31:01 ---------- Yazıldı @ 18:26:10 ----------

bi hafta daha böyle geçti sadece 3 gün görebiliyorum. Hiç başbaşa kalamıyoruz ki ama karar verdim arkadaşlar ise kankasıyla gircem ona danışıcam o benden daha çok tanıyor sonuçta ne yapmam gerektiğini söyler değilmi arkadaşlar??

teotar

Üye
en iyisini sen bilirsin kardeş git kankasıyla konuş belki senin hakkında ona bir şeylerde söylemiş olabilir. Onun hakkında sana bilgide verir ona göre hareket edersin. Kardeş peşini bırakma işin kendini fazla yıpratmada ınş olacak

mcnpl4

Üye
kankasiyla konusursan ogrenir ve is kotuye gider. bazen gozlerini karartip yapman lazim. ama emin adimlarla

bence pek söyleyecek bi tip yok kankasinda ama... Acaba tehlikeli olur mu ki

kardeş kızlardan bahsediyoruz sen tehlikenin farkında değilsin galiba hiç ummadığın kızlar neler yapıyor bi bilsen.o yüzden söyleyecek tip yok falan lafının içi biraz boş kalıyor.hadi hayırlısı bu konuyu takip edeceğim..inş mutlu son la konu kilitlenir..

Konu Sahibi
inşallah kardeşim inşallah haftaya mutlu sonla kitleriz

Konu Sahibi
Yada boşversem mi ki arkadaşlar şimdi olan azcık bi arkadaşlığım var onu da bitirmesem mi ki ? Aslında o kadar ahım şahım bi güzelliği yok ama nedense hoşlanıyorum işte. Düşündükçe kafam karışıyor hayır diyelim ki kabul etti bu riske değecek mi ne değişecek en fazla numarasını alıp mesajlasmaya başlıycaz... Kafam çok karıştı ya

Bu işler mesaj ile falan başlar direk nişanlanacak falan değilsin ya.zaten olacak olan odur.çok takma cool cool.

mcnpl4

Üye
o kadarini dert etme kardes bi sekilde konus cvp ne.olursa olsun. konusmazsan icinde kalir daha kotu. kabul ederse ilk basta hic bisey degismemis.gibi gelir ama degisir hersey orasini dusunme.

Konu Sahibi
ders başında senle tenefüste bişey konuşabilir miyim diyim evet dicektir ve 40 dk merak etcektir (öküz değilse ) sonra gözlerine bakarak hafif bir gülümseme ile senden çok hoşlanıyorum desem... Nasıl olur beyler

----------Eklendi @ 16:04:55 ---------- Yazıldı @ 15:58:30 ----------

kız ne cevaplar verebilir ki bu soru karşısında... O da var.
Tamam deyip gidebilir gülüp geçebilir (gerçi gülüp geçecek tip yok) direk bende senden mi diycek?

mcnpl4

Üye
kiza gore degisir cevap. ama yine de cekinme hic. cok guzel bi heyecan olur en azindan

----------Eklendi @ 18:14:32 ---------- Yazıldı @ 18:13:58 ----------

ama bu konusma gayet iyi bi konusma olur. asiri susleme

Konu Sahibi
kiza gore degisir cevap. ama yine de cekinme hic. cok guzel bi heyecan olur en azindan

----------Eklendi @ 18:14:32 ---------- Yazıldı @ 18:13:58 ----------

ama bu konusma gayet iyi bi konusma olur. asiri susleme
ama şimdi gelecek cevabı tahmin edebilirsek ona göre cevap hazırlamak istiyorum sap gibi kalırım yoksa ben heyecandan...
neler diyebilir ki sizce? tahminen

----------Eklendi @ 18:43:04 ---------- Yazıldı @ 18:39:13 ----------

bu arada planı kurdum çarşamba iki dersimiz var bu dersleri elimden geldiğince değerlendircem iyice yakınlaşcam cumarteside açılcam herşeyi düşündüm

mcnpl4

Üye
konusmayi kabul ederse sert bi cvp gelmez. ben bi kere konusmak istemistim azini acip cvp bile vermedi cok kotuydu.s bi yere oturdum biri kafama ser biseyle vurmus gibi oldum.. yuzyuze konusursan asiri kotu bi cvp alicagini hic sanmiyorum. dusunmuyorum iliski istemiyorum vb bi cvb verir muhtemelen. cvp olumsuz olursa ozur dileyip yanindan ayrilirsin dicek bisey kalmaz o durumda.

----------Eklendi @ 18:49:11 ---------- Yazıldı @ 18:48:20 ----------

olumlu olursa konusma size kalmis

Konu Sahibi

Ya ışte olumlu olursa ne dicem kardeş sorun da orda deneyimli biri değilim

mcnpl4

Üye
bilmem seni seviyorum felan dersin heralde basta konusmadan onceki hevesin kacar gibi oluyo e tamam kabul etti simdi nolcak diyosun zamanla alisirsiniz. ben de fazla bisey diyemem o durumda cok kasma kendini. bi deneyim olur senin icin dogal davrandigin surece pisman olmazsin

Konu Sahibi
haklısın dostum

mcnpl4

Üye
konusma.kendi kendine gelisir ama fazla dert etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...