Legendary_484
Üye
-
Konu Sahibi
-
Işte nasıl muhabbet kurcam ki o da sessiz sakin ben zaten utangaçbak hemwn söyleme de böyle aranı biraz iyi tut ama birbirinixe kanka diyecek kadaryakın olma ve sürekli kohuşmalarınla falan hissettir ondan hoşlandığını sonra söylersin
E gidip nelerden hoşlanırsın desem kız abazan sanırkız nelerden hoşlanıyo ortak yönleriniz neler bunlardan yola çıkarak muhabbeti kur
Afferin sana. Benim konumu pisletmeyin !
Afferin sana. Benim konumu pisletmeyin !
----------Eklendi @ 19:26:08 ---------- Yazıldı @ 19:24:48 ----------
E gidip nelerden hoşlanırsın desem kız abazan sanır
ya güzel kardeşim
haklısın saçma sapan mesajlar
----------Eklendi @ 19:28:10 ---------- Yazıldı @ 19:26:14 ----------
yok artı tabi ki kıza öyle sormucanortak arkadaşlar yardımıyla öğren
ya hadi benim utangacligımı geçtik konuştum da o da çok sessiz sakinacele etme sadece biraz daha sohbet kurmaya calis bence. ondan sonra acilirsin simdi sohbetin de az kisiye gore degisir kabul edip etmeyecegi bu durumda.
ya güzel kardeşimdiyelim ki rock tan hoşlanıyo x dizisini seviyo vs. vs. nolcak ki yani napcam anlamadım
Deniycem
tamam o konularda bilgi sahibi ol muhabbet kur gerisi gelir
ya hadi benim utangacligımı geçtik konuştum da o da çok sessiz sakindediğim gibi hiç muhabetimiz olmuyor bugün de yakinina oturacağım dersanede. Sadece bir iki kere esprime güldüğünü duydum
bak hemwn söyleme de böyle aranı biraz iyi tut ama birbirinixe kanka diyecek kadaryakın olma ve sürekli kohuşmalarınla falan hissettir ondan hoşlandığını sonra söylersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?