Arkadaşlarına Pislik Yapmak İsteyen Var Mı?___2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlarına Pislik Yapmak İsteyen Var Mı?___2
Arkadaşlarına Pislik Yapmak İsteyen Var Mı? (Gülmekten Yarılma Garantilidir)

Evet arkadaşlar yukarıda bağlantısını verdiğimiz konunun ikincisini gururla sunarım!..
Belki bunu bileniniz vardır ama bilmeyenler de öğrensinler diye açıyorum konuyu.

Gerekenler:
Bir grup hevesli, oyun sever arkadaş.
Bir adet madeni para.

Öncelikle arkadaşlara denir ki:
Hadi gelin sizinle refleks oyunu oynayalım. Kimin refleksleri daha iyi anlayalım.
Arkadaşlar tabii hemen atlarlar!..
Sizler yere oturun, ben elimde gördüğünüz bu madeni parayı yukarıdan yere bırakacağım. Sizler de elinizi madeni paranın üstüne koymaya çalışacaksınız. İlk koyan kazanır. 5 el oynayacağız. Kimin refleksleri daha güçlü ortaya çıkacak.

Budur.
Yukarıdan parayı bırakın.
Yere doğru bakan ve ellerini havada tutan arkadaşlarınız hemen ellerini paranın üstüne koymaya çalışsın.
Parayı tekrar bırakın.2
Parayı tekrar bırakın.3
Parayı tekrar bırakın.4
Parayı bıraktığınız yere yukarından tükürün!
Tükürüğün içeriği hayal gücünüze kalmış artık...

He unutmadan. Bir de hızlı koşmanız gerekiyor bu pisliği yapabilmeniz için!..

Not: Şaka yukarıdan bırakılacak muhtelif cisimlerle yapılabilir. Üstüne pek çok iğne geçirilmiş silgi ile deneyenler vardır. Tavsiye etmem!..

• Beğen
Tepkiler: Nedved

EroL

EroL

Emekli Yönetici
:kop::kop::kop::d::kop::ehe

punqermojo

Üye
güzelmiş :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bunun bi değişik vetrisyonunu anlatmazsam çatlarım
arkadaşızla iddaya girin ve diyinki bu 2 fincan suyu sen içene kadar, ben bu üç bardak sudan iki bardak suyu içerim. ve tek şart olarak kimse kimsenin bardaklarına dokunmayacak. Arkadaşınız haliyle iki fincan suyu sen iki bardak suyu içene kadar hüpleteceğinden emin.
yarış başladığında aradaşınız ilk fincanı bitirmek üzereken, siz bir bardağı diğer fincanın üstüne kapatın ve ikinci bardağı içmeye başlayın :ehe su içerken yılan bile dokunmaz dedikleri için korkmayın herhangi saldırıya mağruz kalmazsınız :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Eşek şakası bu, döverler beni :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kimin açısından baktığına göre değişir. Eğer yerden bakıyorsan pek güzel değil...
Bunun bi değişik vetrisyonunu anlatmazsam çatlarım
arkadaşızla iddaya girin ve diyinki bu 2 fincan suyu sen içene kadar, ben bu üç bardak sudan iki bardak suyu içerim. ve tek şart olarak kimse kimsenin bardaklarına dokunmayacak. Arkadaşınız haliyle iki fincan suyu sen iki bardak suyu içene kadar hüpleteceğinden emin.
yarış başladığında aradaşınız ilk fincanı bitirmek üzereken, siz bir bardağı diğer fincanın üstüne kapatın ve ikinci bardağı içmeye başlayın :ehe su içerken yılan bile dokunmaz dedikleri için korkmayın herhangi saldırıya mağruz kalmazsınız :D
İyi de adam kendi fincanını alttan çeker alır, senin bardak düşerse düşsün der... Dokunmadı sonuçta?
Eşek şakası bu, döverler beni :D
Koş Enes, koooooş!..

(Olmadı alt devrelere yap koçum!..)

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Güzeldi Teşekkürler...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
türk kahvesi fincanından bahsediyorum yahu :D su bardağının içinde kalıyo kapatınca. bardağın içinde hapsoluyo

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Offf bunu yapsam var ya:d:
En iyisi birkaç arkadaşla birleşip öyle uygulamak,tek başıma yapsam dumanımı attırırlar:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
║█►→ØиuЯ←◄█║;2313902' Alıntı:
Güzeldi Teşekkürler...
Rica ederim.
türk kahvesi fincanından bahsediyorum yahu :D su bardağının içinde kalıyo kapatınca. bardağın içinde hapsoluyo
Ahahahahahahaa!!! Süpermiş yahu!.. Deneyeceğim!..
Offf bunu yapsam var ya:d:
En iyisi birkaç arkadaşla birleşip öyle uygulamak,tek başıma yapsam dumanımı attırırlar:ehe
O nedenle genelde yaşça küçüklere yapmakta fayda var... Denersen sonuçlarını yaz mutlaka...

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:ehe:ehe

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
:kop: Yahu okurken bile yaşadım sanki o anı...Denemek lazım...:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt