Praetor
Emekli Yönetici
Arkadaşlarına Pislik Yapmak İsteyen Var Mı?___2
Arkadaşlarına Pislik Yapmak İsteyen Var Mı? (Gülmekten Yarılma Garantilidir)
Evet arkadaşlar yukarıda bağlantısını verdiğimiz konunun ikincisini gururla sunarım!..
Belki bunu bileniniz vardır ama bilmeyenler de öğrensinler diye açıyorum konuyu.
Gerekenler:
Bir grup hevesli, oyun sever arkadaş.
Bir adet madeni para.
Öncelikle arkadaşlara denir ki:
Budur.
Yukarıdan parayı bırakın.
Yere doğru bakan ve ellerini havada tutan arkadaşlarınız hemen ellerini paranın üstüne koymaya çalışsın.
Parayı tekrar bırakın.2
Parayı tekrar bırakın.3
Parayı tekrar bırakın.4
Parayı bıraktığınız yere yukarından tükürün!
Tükürüğün içeriği hayal gücünüze kalmış artık...
He unutmadan. Bir de hızlı koşmanız gerekiyor bu pisliği yapabilmeniz için!..
Not: Şaka yukarıdan bırakılacak muhtelif cisimlerle yapılabilir. Üstüne pek çok iğne geçirilmiş silgi ile deneyenler vardır. Tavsiye etmem!..
Evet arkadaşlar yukarıda bağlantısını verdiğimiz konunun ikincisini gururla sunarım!..
Belki bunu bileniniz vardır ama bilmeyenler de öğrensinler diye açıyorum konuyu.
Gerekenler:
Bir grup hevesli, oyun sever arkadaş.
Bir adet madeni para.
Öncelikle arkadaşlara denir ki:
Arkadaşlar tabii hemen atlarlar!..Hadi gelin sizinle refleks oyunu oynayalım. Kimin refleksleri daha iyi anlayalım.
Sizler yere oturun, ben elimde gördüğünüz bu madeni parayı yukarıdan yere bırakacağım. Sizler de elinizi madeni paranın üstüne koymaya çalışacaksınız. İlk koyan kazanır. 5 el oynayacağız. Kimin refleksleri daha güçlü ortaya çıkacak.
Budur.
Yukarıdan parayı bırakın.
Yere doğru bakan ve ellerini havada tutan arkadaşlarınız hemen ellerini paranın üstüne koymaya çalışsın.
Parayı tekrar bırakın.2
Parayı tekrar bırakın.3
Parayı tekrar bırakın.4
Parayı bıraktığınız yere yukarından tükürün!
Tükürüğün içeriği hayal gücünüze kalmış artık...
He unutmadan. Bir de hızlı koşmanız gerekiyor bu pisliği yapabilmeniz için!..
Not: Şaka yukarıdan bırakılacak muhtelif cisimlerle yapılabilir. Üstüne pek çok iğne geçirilmiş silgi ile deneyenler vardır. Tavsiye etmem!..